The Verve - Love is noise!

The Verve har släppt en ny musikvideo. Enligt mig så var både musikvideon och låten bra, den tillhör en utav de bättre The Verve låtarna.

Men iaf här kommer den:

Slööööö!

Usch vad slö man är just nu, man orkar ju inte med något överhuvudtaget. Så därför har de inte blivit så värst mycke bloggande från min del.

Det jag har orkat med är iaf att ansöka till Filip och Fredriks nya program. Så man får väl se om man blir antagen.
Antagligen inte, men jag har ju lika stor chans som alla andra. Ingenting är omöjligt!


Gatufesten!

Först måste jag tacka Danne E för att jag och Emelie fick bo hos han!

Hm jag orkar egentligen inte skriva så mycket om gatufesten förutom att jag hade väldigt roligt.
På torsdagen så hann vi med att kolla på Hardcore Superstar och Millencolin, utav de två så var helt klart Millencolin bättre med hästlängder. Sen såg jag även PAT och någon tjej som han hade med sig, det var mig en chock.

På fredagen såg jag bara Mange Schmidt vad jag minns, men jag hörde på fler artister för de gick ju inte att smita från ljudet om man fortfarande ville hålla sig inne på GF-området. För alla som såg på Mange Schmidt fick ju sig en liten extra bonus också, Thomas Rusiak var ju också där! Så i slutet utav konserten blev de några klassiker från Teddybears sthlm. Det var mäktigt på sitt egna lilla vis.

Lördagen hann man bara med att se en artist också och det var Lillasyster, men samma som på fredagen lyssnade man på en hel del andra. På lördagen regnade de även lite vilket var synd, det som annars hade varit så fint väder under hela GF.
Under Lillasyster konserten så kom 2/3 utav EMD upp på scenen och de första de mötte var en herrans massa burop från publiken. Så sångaren i Lillasyster fick lov att säga till publiken att ge de en chans. Tur som var de bara där under Umbrella covern.


Dig your soul out

Inte många dagar kvar tills gatufesten på riktigt drar igång nu och självklart är man på plats då!
Förhoppningsvis blir det bättre väder än förra året, om vi har riktigt tur kanske vi slipper reng helt och hållet. Det är bara att hoppas på det.

Undra hur många artister man hinner se, de känns som att man kommer sitta och säga dagarna innan "de här artisterna ska jag se" och sen när de kommer till kritan har man knappt lyssnat på någon. Vi får väl se vad som händer. Men någon artist ska jag nog försöka hinna se.

Sen lite yesterdays news, Oasis har släppt titeln på deras nya album och de kommer heta Dig your soul out för er som har missat det.

En låt jag måste tipsa er om är den här:
Coldplay och Richard Ashcroft - Bittersweet symphony. Det är inte orginalet för den framför The Verve. Men ack så bra!

RSS 2.0