Här kommer tatueringen

image18


Finns inte så mycket att säga men där har ni den iaf!

Tatuerad!

Ja då var tatuering nummer 2 klar. Kostnaden blev 300kr vilket jag är nöjd med. Tatueringen blev bra tycker jag, ni får se bild senare! Måste vänta tills 13:45 för att ta av skyddsplastet. Där av väntan utav bild.
Själva tatueringen gjorde inte så speciellt ont vilket var en lättnad.

Sen är det här första inlägget jag har skrivit med iphonen!

Tjohej så länge.

Michael Clayton

Det blev ytterligare en film igår och det var Michael Clayton 7.6/10 (26.044 röster) på imdb http://www.imdb.com/title/tt0465538/

Den filmen var mycket bättre än den förra vi såg och betyget den har fått på imdb
tycker jag speglar väldigt bra hur filmen är. Handlingen är lite svår att beskriva men man kan säga
att det handlar om en advokat som kommer något på spåret. Filmen har även belönats med en oscar eller rättare sagt en skådespelare i filmen har fått en oscar för sin roll i filmen. Skådespelaren som fick den är Tilda Swinton.
Sen har även George Clooney en roll i filmen. Men han vann ingen oscars för sin roll i filmen dock var han nominerad till en. För övrigt så kan jag rekommendera den här filmen!

Listan med filmer som jag måste se under lovet:
There Will Be Blood
American Gangster
We Own the Night
Michael Clayton
The Assassination of Jesse James
Lars and the Real Girl
The Mist


image17

Lars and the Real Girl

Då kan jag stryka ytterligare en film på listan! Filmen jag stryker denna gång är Lars and the Real Girl.
Den fick 7.9/10(6,988 röster) på imdb. Enligt mig så var filmen väldigt skum. För om man ska göra en kort sammanfattning utav den så handlar det om Lars som har något slags problem med att släppa in folk i livet.
Lars bror och hans fru är väldigt orolig över han, de tycker han är för ensammen och behöver någon i livet.
En dag köper Lars en plastdocka som han tror är värkligen och så fortsätter filmen..
Jag kan ju inte berätta hela filmen. Men den var helt okej, men den får inte något högre betyg än 4/10 popcornskålar. imdb: http://www.imdb.com/title/tt0805564/


Listan med filmer som jag måste se under lovet:
There Will Be Blood
American Gangster
We Own the Night
Michael Clayton
The Assassination of Jesse James
Lars and the Real Girl
The Mist

image16

Fotboll och tandläkaren

Shaaban Shaaban Shaaban, vad gjorde du?
Där rök nog dina chanser att vara första målvakt till EM, din tabbe + att Isaksson gjorde bra ifrån sig.
Den enda chansen är nog att Isaksson blir skadad eller något för att du ska få vara första målvakt.
Sverige spelade en väldigt bra match mot Brasilien. De pressade på bra och hade en del chanser framåt.
Bakåt höll vi positioner bra och släppt inte in de brasilianska spelarna till farliga lägen allt för ofta som jag hade trott innan matchen började. Sen har Fredrik Stoor och Sebastian Larsson gjort en bra match är nog ett stort steg närmare EM.
Markus Rosenberg gjorde överlag en bra insatts, men han skulle ha satt sitt friläge.
Samt måste jag säga grattis till Alexandre Pato för sitt första landslagsmål.
Mycket skickligt gjort utav Pato att sätta bollen från de där läget. Matchen slutade för övrigt 1-0 till Brasilien.
För er som vill läsa mer utav misstaget står det här: Aftonbladet

Imorgon ska jag till tandläkaren klockan 12:50, det är troligtvis den sista gången jag kommer att slippa betala när jag går dit. Då menar jag den vanliga tandläkaren som kollar hål, inte tandregleringen. Förhoppningsvis har jag inga hål, men ska man tänka smart så borde man passa på nu när det är gratis.

Tatuering?

Idag har jag varit och pratat med en tatuerare och bestämt en tid för att tatuera sig.
På lördag klockan 9, ska jag åka till han. Så vi får ta och se vad som händer då!
Jag känner mig positiv inför tatueringen. Förhoppningsvis kan han skissa upp den som jag vill ha.
Men det får vi se på lördag! Mer om detta på lördag efter jag har varit där.

100 höjdare

Jag kom på nyss att jag missade gårdagens avsnitt utav 100 höjdare. Det är nästan så jag små skäms över detta.
Så nu har jag tänkt att se avsnittet så här i efterhand. Jag fattar inte riktigt hur jag kunde missa avsnittet egentligen, det måste ha varit när jag fikade igår.  Men ajja det viktigaste var iaf att jag kom på mitt misstag.
För er som har sett det, var det ett bra avsnitt?

Tjohej så länge nu blir det 100 höjdare!

Övik

Då var jag äntligen hemma från Övik, eller rättare sagt hemma hos Emelie. Hela dagen började med att jag klev upp klockan halv 9 för att sedan köa till toaletten för att göra sig iordning för resan. Samt hann jag slinka ner en lätt frukost innan färden började. Först skulle vi åka och hämta Emelie på körskolan.
Sedan bar det av mot Övik och Paradisbadet. När vi väl var framme så var man ganska stel i kroppen och att stå i en lång kö gjorde inte det hela bättre. När vi äntligen hade betalat så gick jag vi och bytte om.
Väl inne i Paradisbadet så åkte jag och Emelie några rutschbanor, eller några och några det var väl en eller 2 iaf. Det var helt okej faktiskt, lite små roligt var det allt. Det bubblades även väldigt mycket bubbelpool och det var riktigt härligt! Men det var synd att "bubbelpoolsfjortisarna" ockuperade den hela tiden.

Vid klockan 3 ungefär var vi alla lessa och lite smått hungriga så då bestämde vi oss för att gå på stan lite för att sedan äta middag. Emelie och jag gick och kollade runt lite i diverse affärer men något köp blev det inte för min del. Efter ett tag ringde mamma och sa att de ville äta middag. Så då gick vi till dem och började leta en pizzeria. Det tog inte så lång tid innan vi hittade en, men ack vilken nitlott det blev. Pizzerian hade ett italiensk tema och det visade sig att de inte hade någon kebabpizza! Det var de första negativa saken. När vi väl hade beställt tog det ca 25min innan vi fick våra pizzor och det var inte ens mycket folk där. Sen var pizzorna lika stora som en barnpizza.
Så mätt blev man absolut inte. Men pizzan var faktiskt god så där har de lite plus, sen var själva pizzerian fin.
Men inte något mer positivt kan jag inte komma med. Efter vi hade ätit så bar det iväg hem och nu är jag här!


image15

Morgondagen

Imorgon bär det av till Paradisbadet i Övik med familjen och Emelie förhoppningsvis om nu hennes tatuering har läkt. Annars får jag väl tråka där borta och sitta i bubbelpoolen och mysa hela tiden. Jag är lite små nyfiken hur det ser ut där just nu. Det var väldigt länge sen jag var där och vad jag har hört så har de kommit lite nya saker.
Efter lite badande så blir det nog att gå att kolla på stan lite, för min lilla syster fyller år om ett litet tag så jag måste hitta en present till henne. Sen om nu Emelie följer med ska hon kolla på något också.
Undra hur Öviks shoppningutbud är? Jag har aldrig shoppat där så det blir roligt att se.

Nä nu blir det att sova, ska upp väldigt tidigt. Återkommer imorgon efter jag har kommit hem hur dagen har varit.

Godnatt på er! Tjohej!

Lär er köra bil.

Jag blir så less på att läsa om snökaos här och snökaos där. Alla trafikolyckor är i söder speciellt runt omkring Sthlm. Vart är alla olyckor längre upp i landet? Jag gissar nu lite hejvilt att nästan 90% av olyckorna är med bilar som inte har vinterdäck på eller att föraren underskattar vädret och kör i för hög hastighet. Båda de två anledningarna finns det lagar på. Vinterdäck ska man ha under vissa perioder under året. Sen ska man anpassa hastigheten efter väglag och väder. I ett snökaos ska man inte brumma på i samma hastighet man gör en fin vinterdag.
Kan man inte anpassa de två lagarna borde man inte få köra bil. Men sen så sker det självklart olyckor där föraren inte har gjort något fel och bara har extrem otur. Men jag tror dock att alla söderut lär sig att vinterdäck är AO på vintern. Sen att man måste faktiskt ibland köra mindre än vad den tillåtna hastigheten är.
67 olyckor innan klockan 13:00 på en dag måste bara betyda på de två anledningarna jag har just skrivit om.
Sen är självklart inte alla olyckor de utan som jag skrev vissa har extrem otur också. Men 67st kan inte ha det på samma dag innan klockan 13:00.

Inget ont om förarna och alla som blev skadade. Hoppas alla mår bra!

Jag syftar på aftonbladets artikel: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2113746.ab

There Will Be Blood eller den nya titlen It Will Be Boring

There Will Be Blood, Var en utav de sämre filmer jag har sett på länge. Den var mest långtråkig och det hände inte direkt något speciellt i den. Jag kan inte förstå hur den har fått så högt betyg på imdb och inte heller hur den kan ha vunnit 2 oscars. På imdb har den fått 8.6/10 (45,225 röster) jag skulle ge den högst 5/10. Filmen är 158min.
Skulle de kunna korta ner den och göra så det händer något spännande i den, skulle jag kunna ge den ett mycket högre betyg. Men smaken är som baken.

Listan med filmer som jag måste se under lovet:
There Will Be Blood
American Gangster
We Own the Night
Michael Clayton
The Assassination of Jesse James
Lars and the Real Gir
The Mist

Eftersom jag har varit med Emelie över påskhelgen så har jag lite serier att ta ikapp. Så nu tänkte jag ta att börja med att se Eli Stone. Det handlar om en advokat som har fått en sjukdom. Den sjukdomen gör så att han ser/hör saker som egentligen inte finns där. Eli börjar smått tro att han är en profet för alla syner han har haft har hjälpt han med sina fall. Så man får följa Eli när han jobbar och hur han tacklar sina problem med sjukdomen.
Jag tycker det är en väldigt rolig serie! Imdb klänk http://www.imdb.com/title/tt0892535/

image14

Real Madrid - Valencia

Varning för tråkig läsning för er som är ej fotbollsintresserade! Men måste bara få skriva av mig matchen.
Mer intressanta inlägg för er som inte är fotbollsintresserade kommer imorgon.

Rättvist? Inte en sekund. Real Madrid förde hela matchen från början till slut och resultatet 2-3 är extremt konstigt om man kollar på matchbilden. För att gå in lite mer detaljerat i matchen så börjar vi vid första målet.

Första halvleken:

Första målet gjordes utav Valencias skyttekung David Villa efter en fin passning utav David Silva. Men hela målet startade pga ett taskigt uppspel i uppbyggnadsfasen av ett anfall.
Så man kan säga att Real Madrid bjöd Valencia på målet. Men all heder åt Villas kyliga avslut.
Strax därefter kvitterade Real Madrid och Raúl med en vacker nick i mål. Det var väldigt starkt gjort utav Raúl att vinna duellen mot Iván Helguera (fd Real Madrid spelare) för att sedan att nicka in bolen i mål.
Innan Raúl gjorde mål så hade Real Madrid en frispark som Guti sköt oturligt
nog på Valencias lagkapten, Marchenas huvud som fick lov att bäras ut på bår.
Troligtvis så har han fått sig en hjärnskakning. Förhoppningsvis är det inge allvarligt! Första halvleken slutade ovagjort 1-1.

Andra halvleken:

Andra halvleken började med ett offensivt Real Madrid som kontrollerade bollen för det mesta.
Raúl öppnade upp andra halvleken fantastiskt och gjorde 2-1 i den 57:de minuten.
Raúl fick en boll inne i straffområdet efter en lite taskig mottagning lossade han ett skott väldigt välplacerat utan att kolla på målet, bollen hamnade strax innan den högra stolpen. Snacka om att veta vart målet är!
Raúl i straffområdet är nästan ett garanterat mål. En liten svag insats från Valencias försvar enligt mig.
Men bara några minuter efter målet fick Real Madrid en väldigt farliga målchans,
Sergio Ramos som nickade bollen efter ett inlägg som Valencias målvakt Hildebrand räddade på mållinjen. Matchen lutade allt mer att Real Madrid skulle vinna.
Sen bjöd Cannavaro in Valencia i matchen genom att göra en väldigt dålig fällning på Silva i straffområdet vilket resulterade i straff. David Villa satte straffen enkelt nere vid stolproten.
Ställningen vid denna tidpunkt reflekterade absolut inte matchbilden en sekund,
men det var ingen tvekan att det skulle varit straff.
Efter Valencias kvitteringsmål försökte Real Madrid att göra ett ledningsmål och satte en otrolig press på Valencia. Inhopparen Higuaín för Real Madrid fick en otrolig chans som man inte kan eller ska missa i ett sånt här läge i matchen. Han blev serverad en boll på en retur då Valencias målvakt ligger ner och han nickar bollen rakt i händerna på han! Det är totalt öppet mål och han är ungefär en halv meter från målet.
Lite senare får han ytterligare en chans efter ha rundat målvakten och hamnar utanför skottsektorn men han lyckas få bollen mot mål och en Valencia spelare räddar ytterligare en boll på mållinjen.
Om Higuaín kommer drömma mardrömmar ikväll så blir det nog om missarna i matchen.
Matchen börjar lida mot sitt slut och Madrid fortsätter att pressa Valencia.
Men sen lyckas Valencia få bollen och skickar upp den mot Arizmendi som lurar Pepe i Madrid försvaret och även Iker Casillas (Real Madrids målvakt) och placerar in bollen vid stolpen.
Sen som aftonbladet skriver "konstmål" läs aftonbladet, det var det knappast. Det var mer en tabbe från Casillas, än ett konstmål. Efter målet så tappar Real Madrid luften men börjar kämpa på för att lyckas på med ett ovagjort resultat.
Higuaín lyckas finta bort en Valencia back efter en fin dragning och sen slår han ett inlägg mot Raúl som trycker väg en hård nick mot mitten utav målet och Valencias målvakt gör ytterligare en räddning på mållinjen.
Sen var matchen slut och resultatet 2-3 är mer än orättvist.
Men vem har sagt att fotboll är en rättvis sport?

Raul och EM
För att prata lite om hur nu Raúls vara eller icke vara i Spanska landslaget så måste Spaniens förbundskapten ta och ge sig. Hur kan man inte ta ut en storspelande Raúl i sin trupp? Fast för att se det från Sveriges synpunkt till EM så vill vi helst slippa en Raúl.

Söndag

Det blev ingen film igår kväll eller lite film blev det, men Emelie var så trött så vi stängde utav efter 20 min. Vi på började även en annan film igår innan vi åkte på middag. Den fortsatte vi att se idag för Emelie ville hellre se den. Den filmen heter The Water Horse: Legend of the Deep. Imdb betyg 6.7/10 ( 1.745 röster)
länk: http://www.imdb.com/title/tt0760329/. Enligt mig så var den lite sämre än de där 6.7, kanske 5 skulle vara ett mer rättvist.

Ikväll får vi se om det blir något film tittande eller inte för det är nämligen La liga söndag idag. Matchen som jag ser fram emot är Real Madrid - Valencia. Sen blir det nog att kolla lite på Athletic Bilbao - Getafe. Förhoppningsvis kan Real Madrid ta 3 poäng mot oberäkliga Valencia. Är David Villa, David Silva och Joaquin på bra humör så kan mycket väl de knipa en poäng eller kanske 3. Men som ett Real Madrid fan hoppas jag självklart att Raul och gänget spöar Valencia.

För att skippa sportsnacket så har inte påsklovet officiellt börjat än. Jag har inte direkt några större planer vad jag ska hitta på under lovet, men vi får väl se vad som dyker upp. Paradisbadet på tisdag är det ända som är klart just nu.

Tjohej så länge!
image13

Middag/bowling

Emelie fick ett samtal utav hennes pappa om vi ville hänga med han och hennes mamma ut och äta middag. Så vi bestämde oss för att följa med. Runt klockan 7 så åkte vi ner på stan och åt middag. Middagen bestog utav Oxfilé, potatis och nå grönsaker samt sås. Det blev även en cider till maten. Jag fick även visa körkortet när jag skulle beställa cidern. Emelie den klanten hade inte med sitt leg så Olle som hade skjutsat ner oss fick åka och hämta det. Medans fick Emelie nöja sig med ett glas vatten. Men tillslut fick hon sin cider! Efter vi hade ätit upp beställde vi efterrätt. Det blev vaniljglass med jordgubbssås för min del. När de väl var upp äten så bestämde sig Bengt (Emelies pappa) att vi skulle gå på bowlingen och bowla. Så då gick vi dit och bowlade.

Under bowling gick Bengt och köpte en Öl till mig. Efter första serien som jag givitvis vann gick han och köpte en Gin and tonic till Emelie men eftersom hon inte tycker om den, så fick jag den. Efter bowlingen var klar konstaterade att jag vann stort. Då gick Emelie och hennes föräldrar bort och pratade med ägaren medans jag träffade på några gamla kompisar som jag pratade med. Under tiden så ringde Emelie till Olle och sa till att de skulle komma och hämta oss. När Bengt kom tillbaka hade han fått för sig att vi skulle gå och köpa oss en grogg när det var typ 5 min kvar tills Olle kom. Så då gick vi och gjorde de, det blev en P2. Så då drack vi ner den på de där 5 min sen gick vi ner till Olle som satt i bilen och väntade. Efter en stunds resande är jag nu vid datorn och det blir nog lite film!

För att sammanfatta kvällen så var den en trevlig kväll!
image12

Chuck - En ny tv serie på kanal 3

När jag gick in och kollade vad det var på tv idag så märkte jag att en serie som jag har följt från USA ska börja visas på Tv 3. Jag tycker att den är väldigt rolig och underhållande och alla som jag vet har sett något avsnitt har tyckt detsamma. Serien heter Chuck och visas på kanal 3 klockan 20:00 ikväll den 22/3.
Om jag ska sätta ett betyg på serien så blir det nog 8/10.

Information om serien: Det är skaparen från O.C som har gjort serien (Josh Schwartz). Det är en humoristisk/action-sere om unga spioner. Chuck är en datornörd som öppnar ett mail med massor utav statshemligheter, samtidigt som han gör det laddas all den informationen in i hans hjärna. Chuck rekryteras utav John Casey från NSA och hans partner, Sara Walker från CIA. Istället för att jobba på Buy more och reparera datorer måste han hjälpta till att stoppa lönnmörader, internationella terrorister och dylika saker. Fast att försöka att hålla den hemlighet han har och samtidigt utföra två jobb samtidigt blir väldigt svårt för Chuck så hans liv blir aldrig sig likt igen imdb: http://www.imdb.com/title/tt0934814/
image11
Källa Tv3

Glas påsk!

Glad påsk på er alla!
Hoppas ni har varit snälla så påskharen har varit framme och gett er godis. Jag hade iaf då varit de. Så nu mumsar man på massa godis. Jag chansar på att man kommer ha ont i magen innan dagen är slut haha..
image10

Ännu mera filmtajm

American Gangster var en väldigt bra film och imdb betyget speglar väldigt bra hur filmen var enligt mig. För er som inte har sett den filmen kan jag rekommendera den.
Ikväll blir det en annan film och om jag får som jag vill blir det There Will Be Blood. Den har vunnit 2 oscars och var nominerad till många fler. Förhoppningsvis är den bra. Men det kommer vi att märka. Den har inte direkt någon större skådespelare som jag känner igen. Men det ska nog inte spela någon roll.
Imdb betyg 8.6/10 (46,412 röster) http://www.imdb.com/title/tt0469494/

Listan med filmer som jag måste se under lovet:
There Will Be Blood
American Gangster
We Own the Night
Michael Clayton
The Assassination of Jesse James
Lars and the Real Gir
The Mist

Forfarande uppskattar jag om tips på filmer!

image9

Filmtajm

Jag har varit dålig på att se filmer som har fått väldigt bra kritik. Men nu under lovet har jag tänkt att försöka se alla de filmerna. Så idag blir det att se en utav de.

Listan med filmer som jag måste se under lovet:

There Will Be Blood
American Gangster
We Own the Night
Michael Clayton
The Assassination of Jesse James
Lars and the Real Gir
The Mist

Någon som har fler filmer att tipsa/varna om?

 Emelie och jag kom överens att vi skulle se American Gangster ikväll. Den verkar väldigt bra! Vad jag har hört från klasskompisar så ska den vara extremt bra. De har nästan mobbat mig för att jag inte har sett den. Ända som verkar lite negativt är att den är nästan 3 timmar lång. Men enligt folk som jag har pratat med så är det 3 väl spenderade timmar. Betyg på imdb 8.1/10 58,161 röster Imdb: http://www.imdb.com/title/tt0765429/

image8

Långfredag

Idag är det egentligen meningen att man ska sörja Jesus och ha en allmänt tråkig dag. Men hur många svenskar gör det egentligen? Långt ifrån alla skulle jag säga. Det är nog bara de som är väldigt religiösa utav sig.
Så idag blir det att "tråka" så mycket som möjligt för jag är extremt religös. Mitt "tråkande" kommer att bestå utav Emelie, se på film, äta godis/popcorn samt dricka dricka. Bara att jag är med Emelie är ju så grymt tråkigt. Nä nu var jag ironisk för er som kan förstå.
R.I.P Jesus om du nu har funnits?
Nä nu ska jag gå och duscha, tjohej så länge!

Projektredovisning

Idag hade vi redovisning utav projektarbetet. Vi uppskattade att de skulle komma ca 5st + någon lärare. För enligt listorna som vi hade sett så var det typ inga som hade skrivit upp sig för att gå och kolla på oss.
Det kan bero på att ingen riktigt visste vad vi skulle göra. Men det kändes inte som vi brydde oss hur många som kom. Fast sen visade sig att våran handledare hade spridit runt vad vi skulle redovisa.
Så när det ca 10min kvar kom det några in, då tänkte jag "det kom några iaf."
Men innan de där 10min hade gått så var det ca 20st där inne!
Men själva redovisnignen tyckte jag gick bra som tur va.
Enligt våran handledare så ligger vi på "det högre betyget" och det bådar gott.
För övrigt så handlade vårat projektarbete om iPhonen, om ni vill se den så finns arbetet på den här adressen: http://iphone.stekhare.se designen är inte direkt den finaste men duger till vårat projektarbete.

Sen efter redovisningen bar det väg till lägenheten för att packa och sedan åka buss till Kramfors. Vi fick åka till Härnösand gratis så resan blev väldigt billig + att Mangemodo var vänlig och hämtade oss i Kramfors samt skjutsa hem oss. Så ett stort tack till dig Mange!
image7
PS. Vårat projektarbete känns nästan som ett skämt DS.

Sommarklädsel

Piké piké piké, undra om det om det fortfarande kommer vara inne till sommaren?
Det lär man väl märka, om nu så skulle vara fallet har jag införskaffat mig en piké från Ralph Laruen.
För övrigt så tycker jag om pikér och hoppas på att jag kommer få användning för mitt ny inköp.
Blir perfekt att använda den på en solig sommardag, samtidigt som den funker till fest.
Något annat jag måste skaffa inför sommaren är en ny skjorta,byxor,shorts och badshorts.
Skjortan är nästan spikad vad jag ska köpa och det blir nog en från Ben sherman iaf.
Får se vad jag kan hitta för mer fynd inför sommaren!

Justja ett par till skor skulle inte sitta helt fel. Då är jag sugen på att köpa ett par svarta plimsolls, så jag kan variera mellan mina vita och de svarta. Det skulle vara perfekt! Så jag kan väl passa på att tipsa om de skorna.

De vita skorna går på ungefär 220kr fraktat och klart beroende på valutakursen.
De vita skorna jag redan har köpt finns här:
http://www.whiteplimsolls.com/

De svarta går på ungefär lika mycket som de vita, beroende på säljaren.
De svarta som jag funderar på att köpa måste man göra via ebay och smartast är att göra det är på engelska ebay på adressen http://www.ebay.co.uk

De är betydligt mycket dyrare på den här sidan men det finns fler att välja mellan.
Lite blandade plimsolls finns att köpa här:
http://www.asos.com

image5             image6

The Kooks - Konk

The Kooks, så heter bandet som släppte sitt första album år 2006 och blev ett hyllat debut album. De jämförs med storheter så som Blur och Who.
Bandet består utav:
Luke Pritchard - Sång och gitarr
Hugh Harris - led gitarr
Max Rafferty - Bas
Paul Garred - Trummor

Bandet kommer från Brighton i England och deras genre är indie rock. Nu har de släppt ett till album som heter Konk. Det är ett album som jag måste tipsa om till alla som tycker om indie rock.
Musiken låter som en typisk musik som kan dyka upp i diverse tv serier tex, One tree hill, Greek, Scrubs, Grey's anatomy och om The O.C fortfarande varit igång så hade Seth säkert lyssnat på de här.

Nu till albumet., det består utav 12 låtar.
Första låten är See the Sun och är nog den bästa låten på albumet enligt mig.
Den har nog allt en låt behöver för att vara bra, den har en bra melodi och bra låt text.
Sen Always Where I Need to Be är inte mycket sämre.
Efter den låten kommer Mr Maker, den är helt okej men troligtvis den sämsta låten på albumet om man måste nämna ut någon. Sen fortsätter bra låtar men ingen direkt som man kan utmärka först när nummer 8. Sway kommer. Det är en låt som sticker ut och tävlar om albumets bästa låt.

För er som vill köpa detta album här i Sverige måste vänta ett tag men man kan boka det på ginza: http://www.ginza.se/index.aspx?dp=1&artnr=14139

image4
Källa www.ginza.se,www.thekooks.co.uk

Ett tråkigt slut på årets säsong.

Resan blev inte så lång för Modo i årets slutspel. Förhoppningsvis kommer de gå bättre nästa år, men det får vi se då! Föresten grattis Timrå till en plats i semifinalen. Nu hänger det på er att bevisa att Norrland är bättre än Söder. Även fast jag nu hejar på Timrå så tror jag inte de kommer att lyckas gå hela vägen.

Vinnare utav årets SM-slutspel kommer att HV71 i finalen får de möta Linköping, med viss skrällfaktor att Linköping kan vinna. Fast vad kan jag säga om de här innan jag har sett lottningen.

Fortsättning följer när jag vet hur semifinalerna ser ut!

Projektarbete

Det har inte hunnit blivit så mycket bloggande idag, vi ska nämligen vara klar med projektarbetet på torsdag.
Så jag har fullt upp med att fixa de sista detaljerna, fast snart så är det klart!
Min skola, NTI är lite skum, vi ska vara redo att redovisa på torsdag men rapporten ska först vara inne om 1 månad. På andra skolor har de ända tills betygen ska vara satta.
Men nu har NTI alltid vara lite udda på ett negativt vis.
Det är bara att se hur lärarna kan förneka hur Åhlens mat är den äckligaste restaurang i Sundsvall.
Men det är en helt annan historia.

Nu ikväll spelar Modo mot Timrå och är piskade att vinna, vilket jag hoppas de också gör.
Timrås lagkapten, Sanny Lindström är borta pga sjukdom till kvällens match.
Så då har Modo en ännu större chans att vinna! Nu gäller de bara att de kan förvalta det och att Timrå gör någon kanon match.

Sist men inte minst vill jag tipsa om en låt Coldplay - Fix you. Låten finns att hitta på albumet X & Y. Finns det någon som har missat den låten behövs den personen verkligen att uppmärksam om den.

Lights will guide you home
 And ignite your bones
 And I will try to fix you

Filip och Fredrik

Filip och Fredrik har gjort det igen! 100 höjdare - Världens skönaste land var helt klart en succe.
Först började de med gummimannen, han var mest sjuk fast ganska starkt jobbat att föra ner vad han har använt för kläder i över 20år.

De fortsatte resan till stålmannen och hans fru. Han trodde seriöst att han chans på de där tjejerna. Stackarns han. Men jag tycker speciellt synd om hans fru som måste stå ut med hans barnsligheter. Även att de hade ett öppet förhållande, det verkade absolut inte frun gilla. Men den kåta stålmannen verkade älska det. Han kommmer säkert att flytta till Florida när han blir gammal och grå. Såg jag en Fredrik med en iPhone i handen?

Sen vandrades vidare till de kåta pensionärer i Florida. De var faktiskt lite små roliga men fortfarande sjuka. 1/5 har HIVS det var en väldigt hög siffra. Tur att kondom farmor fanns, annars hade nog siffran varit högre. Gammlingarna verkar ligga i..

Drive through liquide store, är nog den tuffaste drive in varianten som jag har hört talas om. Varför har ingen slagit upp något sånt här? Jo justja förbaskade monopol på alkoholen. Privatisera Systembolaget!


Big C var en skön människa men han verkade vara väldigt bestämd utav sig och måste verkligen påpeka allt flera gånger. "NAANA" "NAANA". Förövrigt var han en skön typ.

Längtar redan till nästa avsnitt!

Kom igen nu Modo!

Ja äntligen! Idag vann Modo med 5-3 över timrå.
Ställningen är nu 3-1 i matcher och nu är allt öppet igen känns de som.
Det skulle inte förvåna mig om Modo lyckas vända och vinna över Timrå.
et var ju ett liknande läge förra året när Modo mötte Timrå och se hur det gick? Jo Modo blev svenskamästare!
Så nu får vi se vidare hur nästa match går, vinst är ett måste för Modo vilket kan göra det lite svårare.
Eftersom Timrå bara behöver vinna en match till för att avgöra. Fighten över Västernorrland är inte över än.
Jag tror det kommer bli en 7:de avgörande match, hur det kommer gå i den tror jag är helt öppet.
Kom igen nu Modo!

 image3

Veckans tv händelse?

Ikväll klockan 21:55 drar 100 höjdare - världens skönaste land igång. Självklart är det Filip och Fredrik som står bakom detta. Den här gången har de rest till USA för att leta reda på sköna människor. Filip + Fredik + USA, det kan bara inte misslyckas. Mina förväntningar är väldigt höga och ca en timme efter programmet har startat vet vi.. Första avsnittet börjar i en stad som kallas Biloxi, Mississippi. Där kommer de att träffa den ensamma gummimannen aka Harold Ivy.

image2
 källa: http://www.fredrikochfilip.se/

Who feels love

Det blev inte mycket sömn i bilen på väg till Sundsvall. Men det blev mycket lyssnande på denna låt:
Oasis - Who feels love. Jag måste ta och tipsa om den! Den är skön att lyssna på tycker jag och det är säkert fler som tycker så.
Den finns med på Oasis albumet Standing on the shoulder of giants.

Thank you for the sun the one that shines on everyone
Who feels love
Now there's a million years between my fantasies and fears I feel love

Nä nu är det dags att gå på skolan.. Tjohej!

*edit*
Glömde att tacka Matilda för designen. Tackar!

Jag gör som fiskarna.. Följer strömmen!

Ja då har jag dragits med in i bloggarnas värld. Jag har tänkt att skriva om allt möjligt på min blogg, vad som faller mig i smaken helt enkelt. Får väl se om någon kommer att kika in på den eller inte! Hur som helst.
Välkommen till min blogg!

RSS 2.0