Viva España!

Viva España!
Ja grattis till EM-guldet Spanien.
 

I Matsdal

Hela resan upp till Matsdal regnade det nästan hela tiden. Det jag roade mig med var att läsa bok och kolla på film, så resan gick rätt så snabbt. Väl framme så åt vi mat och sen var de inte så mycket mer spännande den dagen.

Nästa dag fyllde Willy 70år så då firade vi han på morgonen och senare på dagen gick vi och fiska.
När vi väl kom iväg och var nästan framme började de ösegna och blåsa. Rackarns tur att vi hade rengkläder med oss.
Någon fisk blev det inte för mig den dagen, men Willy fick fira sin 70års-dag med att dra upp en liten fisk.

På kvällen blev det att lyssna på EM-semifinalen på radio, eftersom de inte får in 4:an utan parabol. Blä det var jobbigt vill jag säga.

Nästa dag blev det ännu mera fiske och lyssna på EM-semifinal nummer 2 på radio. Sen hände de inte så mycket mera kan man säga.

Dag nummer 3 var det dags att åka hem och då var det min tur att köra. Så klart när vi åker där ifrån blir det kanon fint väder.
Det var trevligt att köra bil iaf, det var inte allt för varm att köra och inget annat hinder. Eller de var några renar på vägen här och där men sen något mer var de inte.

Någon bil har jag tyvärr inte här just nu, har inte kopplat in kameran än. Men de kommer sen när jag har haft ork till de.

Back in business

Tjohej!
Nu är man äntligen tillbaka från urskogen, jag har kört bil hela vägen hem och resan började ungefär runt 11:20.
Sen var vi hemma ungefär runt 18:00, så det tog en tid. Men på de hann vi med två stopp på vägen också för att äta lite mat.
Mer detaljerat vad som har hänt där borta kommer imorgon (eventuellt någon bild också), men nu ska jag njuta utav civilisationen!

Hejsvejs så länge.

Imorn bär det av till skogarnas skog!

Ja som rubriken lyder så åker jag till Matsdal imorgon för att fira Willy som fyller 70år. Där har de absolut inget internet så det kommer inte bli något nytt inlägg här om jag nu inte orkar kosta på mig gprs kostnaden. Vi får se hur det blir med den saken.

Sen så ska de inte ha något rinnande vatten också, vilket låter super roligt. En annan sak är att jag troligtvis kommer missa båda semi-finalerna i EM. Det är hemsk. Men sånt som händer...

Allt som hände där borta kommer komma upp här på bloggen så fort jag är hemma. Troligtvis blir det på torsdag eller fredag, vet inte riktigt exakt vilken dag.


Grattis mamma!

Idag fyller mamma år så grattis på henne, så idag har vi inte gjort så mycket annat än att fira henne.
Eller jag har faktiskt varit ute och joggad idag, Emelie "joggade" också med mig men det var väl inte mycket.

På midsommar var vi hos Isaksson i Helgum. Det var riktigt trevligt.
Det hela började med att jag och Emelie cyklade till Kim för att ta oss där ifrån till Isakssons. Där hade de satt upp två stycken partytält, så de fanns mycket utrymme. Vi var bland de första som kom dit, men allt eftersom droppade de in mer och mer folk.

När de allra flesta hade kommit började vi med att fika lite tårta och sockerkakor och när vi hade fullt upp med de började det att regna. Det var en rackarns tur att de bara varande ungefär i 30 min eller något sånt.

Efter regnet kom de solsken och då tände vi upp grillarna, vi var runt 20-25 personer som skulle grilla så det tog sin lilla tid att få sin mat grillad. Vi hade bara två grillar och de var inte speciellt stora, men det funkade.

När alla var klar med maten så drog Jörgen igång en Paradise City på kareoke, det lät väldigt roligt om man nu kan uttrycka sig så. Dagens skratt var det lätt iaf.

Sen drog vi in och kollade lite på fotboll de som var fotbollsintresserade, överraskande så vann Turkiet. Kommer de att orka slå ut Tyskland? Vem vet det verkar som allt är möjligt för turkarna.

När matchen var avgjord stack vi vidare upp till Wedins för att spela brännboll, där självklart mittlag vann. Där stötte man även på lite nytt folk som inte var nere hos Isakssons. Efter lite "mingel" där uppe hos Wedins drog vi tillbaka ner till Isakssons för att avsluta kvällen.

Justja, det bjöds på lite sjöngsång iform utav kareoke nere hos Isakssons igen. Den här gången utav Mats, det var inte lika bra som Jörgens men inte långt ifrån iaf.

Väl hemma var jag och Emelie ungefär runt 03:00. För att sammanfatta kvällen så var det en väldigt trevlig midsommar.

Midsommar!

Igår var man på fest i Helgum och de var riktigt roligt, kommer mer om de imorn när jag har tid och ork för att berätta.

Idag har jag varit duktig och städat undan lite saker bara och nu blir det att kolla på filmen 21! Efter det blir de fotboll.

Tjohej så länge, återkommer imorn.

Klantigt Sverige.

Väldigt klantigt gjort att förlora över Ryssland, fast jag kan inte säga att Ryssland var dåliga. De visade upp en väldigt fin fotboll mot Sverige som underpresterade till max.

För de första platsar inte Elmander som yttermittfältare, där ska Sebastian Larsson spela. Elmander blev ägd flera gånger utav Rysslands ytterback, jag tror Sebastian hade klarat av de mycket bättre.
För de andra så borde inte Daniel Andersson heller spela utan en Kim Källström, som visade upp en väldigt fin deffensiv och offensiv när han fick komma in.

Sveriges bästa spelare genom turneringen tycker jag är Fredrik Stoor. Han har varit väldigt stabil och gjort de han ska göra.
Han har även varit aktiv i offensiven, vilket är en bra för att få ett bättre tryck.

Regn....

Usch idag har det regnat hela dagen nästan, nu har det äntligen spruckit upp. Nu får de vara slut på regnandet tycker jag.
Iaf kan vi få ha sol på midsommar, det låter bra tycker jag.

Nu blir det att ut och jogga igen, sen blir det att kolla på Sverige - Ryssland matchen. Kom igen nu Sverige, nu går vi vidare från gruppen!

Jobbigt första pass

Usch det där var jobbigare än vad jag trodde att jogga den där sträckan. Det blev ungefär 40 mins joggning, vilket känns bra för att vara första gången på mycket länge. Nu blir det att vila en dag sen fortsätter jag med min joggning.

Nu blir det troligtvis att kolla på fotbollen och sen eventuellt en film eller ett Greek avsnitt som jag har missat.
Vi får väl se..

Annars såg jag en film igår 10.000 BC, jag tycker personligen att det var en väldigt bra film. Men på imdb har den bara fått 
4.9/10 (20,937 röster). Jag skulle lätt kunna ge den en 7:a.

Filmen som titeln säger utspelar sig 10.000 BC. Ett folk som håller till på en viss plats börjar få slut på mat och mammutarna blir allt färre och färre när de väl kommer till byn. Byns  häxa förutspår att när sista mammut jakten är över ska demonerna komma. Sen orkar jag inte spoila något mer, men jag tycker det är värt att se den iaf!
Ni kan läsa om den här: http://www.imdb.com/title/tt0443649/



Slitit hårt!

Dagen började med att man klev upp klockan 9 för att ringa till en snubbe angående sommarjobb. Sen sa han att jag skulle åka dit för att träffa han. Så vi bestämde klockan 10, de var bara att lägga in högsta växeln.

Väl där gav jag han mitt CV samt betygen. Han pratade lite snabbt med mig och sa sen " det är mycket möjligt att jag hör av mig." Så det är bara för mig att vänta på telefonen ska ringa. Vi får väl se vad som händer.

När jag väl var hemma har jag klippt två gräsmattor och efter middagen blir det att springa. Eftersom jag har lovat mig själv att börja träna kondition.

Studenten

Ja då var allt med studenten över. De var rolig så länge de varade och samtidigt känns det extremt skönt att man har gått ut.
Här kommer en liten sammanfattning hur studenten har varit:

I tisdags tog jag bort tandställningen, vilket känns lite små konstigt men väldigt skönt att slippa allt skrot i munnen.
Sen på kvällen drog vi till Robert för att kolla på Grekland - Sverige, sen drog vi in till stan och gick på krogen.

I onsdags klev man upp och kollade en liten snabbis på när några studenter åkte lastbil, men eftersom det regnade så hemskt blev det inte allt för lång varigt. Efter det gick man till skrubben och inväntade kvällen. På kvällen åkte man till Jockes bror Robert som hade förfest. Sen drog vi in till Stadshuset för att fortsätta att festa.

Torsdags var det studentdags. På morgonen klev jag upp och gjorde ordning mig, sen gick Dannewes väckarklocka runt 8:00. Men han vaknade absolut inte av den. Så jag gick och bankade på dörren väldigt hårt och han vaknade inte då heller. Så då lät jag de vara en stund och fortsatte att göra mig klar. Sen blev det att banka vidare på dörren. Det var tänkt att vi skulle åka ner med Robert, Simon och Jocke till Champagnefrukosten. Så när de kom sprang Simon upp och bankade på dörren och skrek. Då vaknade Dannewe (då har väckarklockan varit igång ungefär en timme.) Hangoverkid, sprang till duschen och trodde han var först till duschen. Men ack så fel han hade.

När nere på frukosten drack man lite champagne, sen blev det av till skolan för lite prat från handledarna.
Efter det blev det middag i Stadshuset där de var lite musik och rektorn sjöng några sånger.
Runt klockan 13:00 gick vi ut från Stadshuset och efter de fick man några mjukisdjur och blommor. När man hade pratat klart med släkten blev det att dra ett varv med lastbil. Det var en väldigt egen komponerad väg han körde.

Sen åt jag mat med familjen på stekhuset, nästan all mat gick ner men jag var fortfarande väldigt mätt från lunchen.
Efter det städade jag lite ut ur lägenheten, så det skulle inte bli lika mycket att städa ur på fredagen.
När familjen hade åkt så stack jag till Max och där hände de väl inte så speciellt mycket utan umgicks mest. Sen stack vi till Niklas som hade förfest och var där ett bra tag. Efter de blev det Stadshuset ännu en gång och efter de var kvällen slut.

På fredagen blev det städa, städa, städa städa städa städa.. Sen köpte jag även mig en ny bärbar dator. Det blev en svart macbook. Som jag är väldigt nöjd över.

Igår hade jag studentmottagning för resten utav släkten som inte kom i torsdags. Finns inte så mycket att säga om det.
Eller rackarns synd att Sverige förlorade mot Spanien, men än är det inte kört.

Har du nu läst så här långt ska du ha en applåd! Bra jobbat.

INTERNET IGEN!

Ja då har man internet igen. Allt om studentveckan kommer senare när jag har tid.
Ska nämligen ha studentmiddag idag med släkten så det är full rulle här hemma.

Så det kommer bli uppdateringar dagligen nu efter den här dagen!

Ännu en dag utan internet.

Ännu en dag utan internet har gått.. Fortfarande lika drygt som sist.

Jag glömde en sak igår, jag hade faktiskt varit och klippt mig i måndags och jag är helt nöljd med min nya frisyr.
Sen har det absolut inte hänt så mycket mer! Vilket är lite tråkigt. Men det är sånt man får ta.

Drygt!

Usch då gick man ner på skolan i onödan. Nästa lektion börjar först om en timme, blä! Där ska vi tydligen fika har jag hört?

Gah vad det är drygt att sitta i skrubben utan internet.. Men det är smällar man får ta känns de som. Det är inte länge kvar tills studenten nu och det ska bli så grymt skönt.

Inge internet

Ja då var det första dagen utan internet, sitter just nu på skolan och funderar på om de verkligen är någon lektion idag?
Kanske inte, får väl se.. Ingen lärare har kommit än så länge, men det är inte så ovanligt att han brukar vara sen.

Sen blir det iaf att kolla upp om de finns någon klipptid, om de nu finns de så blir det att klippa sig!
Ikväll har jag ingen aning vad man egentligen ska göra, kommer  bli drygt.. Fast man kanske ska ta och gå ut till parken och sola lite? Vem vet vad som kommer att hända.

Cruising

Igår var det cruising i Sollefteå som gälde och det var helt okej. Bergman kom och hälsade på från Sundsvall också! Det hände väl inge riktigt speciellt roligt under cruising utan det var bara allmänt roligt. Det var riktigt roligt att det blev fin väder under hela dagen också.

Idag har det fina vädret fortsatt tills sen kväll då de började att regna, men det är sånt man får ta. Det har varit mer utav en slapp dag, lite badande har man iaf hunnit med.

Nu har vi inge internet i Sundsvall heller, så det blir dåligt med uppdateringar under veckodagarna då. Får se om jag hinner med något när jag är på skolan.

RSS 2.0