Tenta

Ja i tisdags hade jag tenta. Jag satt och skrev/tänkte i 3h och 45 min av möjliga 4h. Det var bara 11 frågor men det tog sin tid.
Jag hann räkna om typ 2-5 tal sen var det inte mycket tid kvar. Förhoppningsvis gick allt bra men det känns som jag dinglar på kanten utav godkänt och det lite mer negativa resultatet. Fast jag upptäckte en sak under provet att jag hade tröjan bak och fram. Så tror man på Karma har jag lite plus på kontot att hämta ut! (Vilket passar lägligt till tentan) Tur som va att tröjan var ganska neutral så det gick knappt att se om jag hade rätt sida fram eller bak.

Idag gick jag och kollade på svaren på tentan, de brukar nämligen dyka upp ganska snabbt över tentan är över.
Det känns faktiskt väldigt bra måste jag säga. Jag tror faktiskt jag har lyckats klara mig. Jag kände igen en hel del utav svaren. Fast egentligen har jag blackout på vad jag svarade. Så jag ska inte ta ut en seger i förskott. Men men vi får väll se...

Imorn är det kontrollskrivning i Kemi, så det blir att plugga lite nu så jag klarar den. Vilket leder till att jag har en hel bunt med bonuspoäng till kemins enda tenta! Det skulle sitta fint.

Biljakt

Idag efter jag hade varit på skolan och pluggat inför tentan (pluggade förövrigt i 4 timmar, stolt), men iaf då jag hade gått över vägen kom det en gammal skrutten Mercedes. Strax bakom kom det en gammal volvo 745 med blåblinkade ljus och störande ljud (en civilpolisbil med andra ord).

Det roliga i det hela var att de gick inte speciellt fort, civilpolisen kör en gammal svart 745 med tonade rutor.
Det kan inte ha gått mer än 50 km/h på en 50 väg. Ska man smita från polisen ska man väll göra det ordentligt iaf?

Nä imorgon är det tenta och jag hoppas det går bra. 4 timmar får man sitta och skriva vad jag vet. Förhoppningsvis räcker den tiden! Ska nog försöka räkna igenom alla tal 3ggr iaf.

Men nu blir det ladda upp inför tentan (slappa med andra ord)


Helgens bravader!

Hm, här har det inte varit några bravader. Utan jag har ägnat mig åt att vara sjuk på olika sett.

Först fick jag något feber liknande som varade i ca 2-4 timmar. Efter det fick jag ont i huvudet som satt i tills jag vaknade idag.
Igår började jag tok blöda ur näsan utan anledning. Efter det fick jag väldigt ont i magen. Justja inte glömma ont i huvudet.

Jag som har tenta på tisdag och jag har inte hunnit pluggat något alls först idag. Så idag måste de bli mycket pluggning.. Men orkar jag det? Tveksamt, men tur är att jag har måndag på mig att plugga också.

Ikväll visar MTV en Oasis konsert från Wembly. Själva konserten var någon gång den här veckan, minns inte exakt vilket datum. Men MTV sändningen börjar 23:00 om jag minns rätt.

Hallå, det finns andra som vill sitta också?

GAH, finns inge störande när de sitter folk som tar upp 2-3 platser på pendeln. Jag fattar inte vad de ska ha så många säten till? Kanske om man är extremt överviktig, men inte när man är smal som en sticka. Tex som idag var det folk som tog upp 2 säten och vägrade att flytta på sig även fast det var proppfullt med folk. Sen var det folk som tog upp platser med sina saker bara för de inte kan ha det vid fötterna eler i knät.

Men det verkar finnas extremt själviska människor i den här världen. Kan inte samlas på ett och samma ställe så vi slipper er?

Ah, ledig i två dagar nu!

Ja då var man ledig från skolan i två dagar.. Eller ledig och ledig.. Måste plugga matte men jag behöver inte gå till skolan på några lektioner. Har tenta om 1 vecka i matte, så det känns lite tärt. Men det är smällar man får ta!

Får se vad jag hittar på mer, ska nog ta mig till Kista för att skaffa något mot min hosta.. Den vill inte försvinna och det känns som de bara blir värre och värre.

Men nu blir det att ta det lugnt och lyssna på musik.

Live forever!

Då var det helg igen

Den här helgen kommer de nog att bli mycket pluggande inför KS i fysik på måndag. Just nu har jag bara tagit mig ett litet uppehåll från allt pluggande.

Tänkte bara säga att jag har fått min Oasis - Dig out your soul boxset och det är massivt! Extremt nöjd med den och det är sjukt snyggt. Det jag saknar nu är bara en LP-spelare så jag kan dra igång LP-skivorna.

Sen har jag även köpt The Verve - Forth albumet, väldigt bra för alla som nu tycker om The verve eller Richard Ashcroft.
Har fått en ny favorit låt för stunden har lyssnat på snart konstant i 4 timmar. Får inte nog, så mysig och bra melodi även texten är väldigt bra.
Här kommer låten The Verve - Valium Skies:



When it comes to my valium skies
She don't mind if I cry


Sen omslaget på Forth är väldigt snyggt tycker jag, skulle lätt kunna ha det som en tavla om jag nu hade haft plats för en.

Mycket pluggande nu!

Ja nu börjar det bli mycket pluggandet och mycket mindre tid till nöjen. Har kontrollskrivning om en vecka, 1 tenta och en kontroll skrivning om 2 veckor. Sen är det ett litet uppehåll på några veckor, sen blir det mer.

Så nu de närmsta veckorna som kommer blir det nog att plugga varje dag. Usch inte allt för roligt måste jag säga.

Det har inte hänt så mycket de senaste dagarna, utan det enda är väll att vi har fått reda på att våran klass ska delas upp och fördelas på de andra klasserna. Så nu när man har börjat känna en del så ska det delas upp. Men man kunde skriva upp vilken/vilka men helst skulle vilja gå med.. Fast det funkar nog inte om en hel hög skriver upp sig.

Nej nu blir det att räkna ett tal till!

Live forever!

Städ/tvätt/plugga

Ja så kommer min dag att se ut på ett ungefär. Hade en tidigare tid idag än vad jag vanligtvis brukar ha till tvättstugan. Var lite tärt med tider den här gången. Så nu sitter jag och väntar på att maskinerna ska bli klar så jag kan gå och hänga mina kläder.
Medans så städar jag lite här i lägenheten, för medans jag väntar på att kläderna ska bli torra hade jag tänkt att plugga.

Ikväll är det la liga kväll så innan dess måste jag ha pluggat tillräckligt, fast jag är ju ledig imorn så jag hinner faktiskt plugga lite då också.

Imorgon kommer Oasis album ut! Men alla som har beställt deras Deluxe boxset från hemsidan får en gratis laglig nerladdning utav albumet idag! Så just nu njuter jag av Oasis - Dig out your soul i hög kvalité. Kan inte bli bättre, jo det kan det. Men det var inte poängen.

Jag skulle behöva mig en ny vinterjacka men är inte rikitgt säker på vad jag ska ha för modell, är lite sugen på en Canada goose (har jag pengar? maybe) Eller en skepparjacka av något slag. Vi får se vad det blir. Kanske blir så jag är kvar med min gamla jacka vem vet.. Justja skulle behöva en mössa också, men har faktiskt ingen aning vad för mössa.

Open your heart and dig out your soul.


Lördag

Igår var jag en snabbis in på stan för att köpa en singel men den fanns inte på Åhlens så jag begav mig hem efter jag hade gått en stund, trodde jag skulle hitta någon på de gatorna jag gick. Men där fanns det inga sådana affärer utan bara klädaffärer. Men de kan ju vara bra att veta en annan gång.

Mamma ringde igår och berättade att de har avlidat en utav våra katter (Romario) för som vet vem det är.
Så nu är det en katt mindre i huset.

Idag har jag slöat och slappat till tusen, skulle egentligen ha pluggat lite känner jag. Men imorn ska jag tvätta mina kläder och medans de torkar hade jag tänkt att plugga lite ist. Samt är jag ledig på måndag så då har jag hela dagen att plugga också!

Har även köpt mig en halsduk för 130kr


Ytterligare lite shopping!

Idag fick jag hem mina Adidas Stan smith jag har köpt för 150kr, det är ett par 80-talare och är i riktigt fint skick!
Så jag är väldigt nöjd, precis som jag vill ha de.

Sen idag på pendeln var det någon som klev in och började spela fiol, det värsta var att han var inte bra och alla som har hört någon som är dålig på att spela vet hur de låtar. Det är riktigt hemskt! Tur som var hade jag musik i mina öron, men såg hur tanten framför mig pinade till musiken. Var nästan som man skulle betala han för att gå hahaha..

Försökte leta reda på en skivbutik i Kista, men det fanns inte en enda affär som sålde skivor! Lite smått skandal måste jag säga, så får se om jag tar in mig till centralen för att gå på en liten upptäcktsfärd för att få tag på min singel.

Såg även en "kändis" idag  Musse Haselvall för alla er som vet vem det är. Han stod och interjuvade någon random tror jag mot ett grönt skynke i Kista gallerian.


Regn regn reng och regn

Idag har det regnat konstat hela dagen vad jag kan minnas, det är väldigt deprimerande måste jag säga.
Men efter regn kommer solsken sägs det ju, vi får väll se om så är fallet nu också.

Fick reda på idag att vi läser kemi 7ggr snabbare än naturarna gär på gymnasiet! Det känns väldigt snabbt, fast jag måste säga att jag förstår allt än så här länge. Men man ska inte ta ut segern i förskott.

Senare ikväll blir det rapport skrivande och fotboll igen, så ikväll hoppas jag på att rapporterna kommer vara klara.
En annan sak är att det är inte långt kvar tills Oasis skivan kommer ut! Ryktas om att alla ska ha sina skivor på samma dag som den släpps. Vilket betyder att min box kommer komma den här veckan eller på måndag. Men är tveksam till det.


RSS 2.0