Nu ska vi se här.

Förra helgen åkte jag och köpte mig en ny tv som kom i tisdags och den är helt klart varenda liten slant. Det ändå som är lite tråkigt att man måste köra in den i ca 200 timmar för att minska risken med inbränningar. Även fast risken är väldigt liten med dagens plasmat-teknik så finns den.

I onsdags var jag och såg Oasis, det var fantastiskt. No need to say more. Eller att vi stötte på Andy Bell utanför hotellet är väll värt att nämna. Sen stötte vi på en annan kändis eller rättare sagt tv-profil, Anna brolin.

I am the walrus!

Nu skulle jag ha köpt mig ett PS3 eller en blu-ray spelare, får se vilket det blir. Är väll tjockleken på börsen som avgör det.
Skulle vara riktigt grymt att få se en hög kvalitéts film på min nya tv. Det är tajt att vara fattig student man har knappt råd med något alls. Men förhoppningsvis så lönar det sig att utbilda sig så man kan få ett välbetalt jobb senare.

Annars har det väll inte hänt så mycket, fyndade en Lyle & Scott piké för 250kr på MQ för en vecka sedan. VIlket var ett väldigt bra pris. Fanns massa andra saker jag kunde tänka mig att köpa också, men som jag sa tidigare är det tajt att vara fattig student. Fast jag skulle verkligen haft ett par chinos, så det blir nog att köpa ett par innan sommaren iaf. Färgade strumpor och ett par wayfarer ligger högt upp på listan också.


Nej nu ska jag gå och diska för att sedan börja laga mat, två av de nackdelar som finns med att bo själv.

Live forever!

Leverans från ups

Jag skulle få nya högtalare från Logitech eftersom mina förra hade gått sönder. Men iaf, ups ringde och frågade mig när jag ville ha de levererade. Då svarade jag dagens datum och efter klockan 13:00. Sen var det inge mer med det.

Idag fick jag ett samtal klockan 11:00 från en på ups som frågade om vilken våning jag bodde på (för han tänkte nämligen gå och lämna det då). Då fick jag gnälla lite och sa att jag inte var hemma först runt 13:00. Tur som var han som levererade snäll och kunde köra paketet senare när han var på väg hem. Tydligen så visste inte de i call-centret på UPS att de inte körde här på eftermiddagar. Klantigt minst sagt, men tur som var så slutade historian bra.

Så nu har jag monterat upp högtalarna igen, riktigt skönt med kvalité ljud igen!

Tv:n sjunger på sin sista vers.

Min tv mår inte speciellt bra och visar allt annat än de färger som ska visas. Den verkar tycka om rosa, allt får som ett lager rosa målet över sig. Ser inte så speciellt bra ut. Får hoppas den kan sjunga lite längre så jag hinner skaffa en ny.

Frågan är hur mycket man kan lägga ut på en ny ty, speciellt jag som studerar är ju inte direkt gjord utav pengar.
Men med lite snålning så kanske man kan lägga ut runt 5000kr? För det känns som man måste upp i de summorna för att få en tv som är värd pengarna. Vad jag har sett/läst är de som kostar runt 4000kr och neråt oftast inte så mycket bättre än de gamla tjocka.

Men men vi får väll se när de blir en ny ty för de kommer det bli.

Tillbaka i 08-land.

Som rubriken lyder är jag nu tillbaka i Sthlm inför vårterminen. Tydligen ska vi vara i andra lokaler, jag som precis hade börjat lära mig vart alla rum var. Men, man får väll börja om i lärandet av rummen. Det som kommer bli mest störande är att vi kommer vara i två olika hus. Förhoppningsvis behöver man inte gå så mycket mellan under dagens gång. Så man kan hålla sig till ett hus.

En annan sak som har ändrats är att jag kommer börja xx:00 ist för xx:15 som vi gjorde sist. Men det ska nog inte vara några större problem. Det är nog lite positivt så jag får sluta en kvart tidigare, vilket gör att jag kan tajma pendlarna bättre.

Resan hit till Sthlm gick bra och tog inte så lång tid tycker jag. Det kanske beror på att jag sov och kollade på film den större delen av tiden. Jag kan för övrigt rekommendera Seven Pounds den har fått 7.6/10 (16.281 röster) på imdb.com.
Det var en väldigt bra film, absolut sevärd. Orkar inte beräta vad den handlar om just nu, ni som vill veta de får gå in och läsa på imdb.

När jag kom fram till min lägenhet såg jag att min blomma håller på att dö, så just nu är det mun-mot-mun metoden som gäller för den. Så får vi hoppas att den överlever. Annars blir det att köpa två kaktusar, överlever den blir det bara en. De klarar iaf av att jag åker hem ett tag.

Live forever

Nu var det länge sedan.

Hm, ska se om jag orkar bli bättre på att uppdatera min blogg. Vet inte riktigt varför det har blivit några inlägg de senaste månaderna. Med lite mer ansträngning i mitt tänkade, så kan de nog bero på att jag inte har haft suget eller lusten att skriva något.

Får se hur mycket jag har att göra i skolan de kommande halvåret. För övrigt har jag klarat alla tentor som jag har gjort än så länge. Ämnerna som jag har läst klart just nu är Kemi A, Matte C, Fysik A.

Men som sagt jag ska försöka bli bättre på att skriva, tror nog att mitt "sug" är på väg tillbaka.
Så cya så länge!

Live forever

RSS 2.0