Städning och lagning.

Ah då vaknade man upp imorse och tänkte "vad skönt de ska få vara ledig". Men ack så fel jag hade..
För idag har jag nämligen städat hela lägenheten och lagat min säng igen. Så det var inge ledighet idag inte.
Dock så blev lägenheten väldigt mycket finare pga av städningen så det var väll värt de.

Justja hade tänkt att åka och söka jobb idag också. Jag begav mig till de två affärerna som jag hade tänkt söka hos.
Men när jag väl kom dit så var det omöjligt att hitta någon personal på golvet. De var som spöken, såg jag en så försvann den lika fort när jag försökte närma mig. Dock på ett av ställena blir det nog svårt att få något, för i alla kassor satt de finniga pojkar och flickor. Såg ut som de hade ny anställt för ett tag sedan. Men det blir ett nytt försök att hitta någon på golvet, troligtvis blir de försöket på måndag. Då hade jag också tänkt att söka på andra affärer.

Dagens plagg:
Är en skjorta som kostar 370kr, vilket är billigt för en skjorta enligt mig. Speciellt en som är riktigt snygg.
Så den här kommer nog att hamna i min garderob inom kort. Eller så fort jag känner att jag har råd.


¡Hala Madrid!

Ikväll smäller det på riktigt, för det är nämligen dags för Real Madrid att möta Liverpool i CL.
Men för att inte tråka ut er med massa fotbollsprat så skippar jag det just nu.

Vad har jag gjort idag?
Hm, köpt två biljetter till Glasvegas, sett på massa serier, pluggat, diskat och laga mat.

Så Cirkus den 3 maj here I come! Ska bli riktigt roligt att få se Glasvegas, förhoppningsvis kan de leva upp till hypen som jag har byggt upp. Så nu blir det till att tagga med Glasvegas fram tills den 3 maj. Who is with me?

Dagens plagg:
Ett par byxor från Tiger of Sweden, måste nog prova ett par först för att veta vilken storlek. Så måste nog pallra mig in till NK eller någon annan affär där de säljer Tiger of Sweden för att testa ett par. Men de är snygga!



Idag smäller det!

Som igår var det en kort dag igen, dock började jag tidigare idag. Fast det spelar ju ingen större roll.
Sedan jag kom hem har jag inte gjort så mycket egentligen, kollat genom några serier och bara tagit det lugnt helt enkelt.
Just nu håller jag på att micra upp min extremt goda makaronilåda som jag har gjort själv! Mums, den är superb.

Ikväll börjar CL, så det blir nog popcorn och en folle? Nja men popcorn blir det.
Fast huvudkvällen är imorn då Real Madrid möter Liverpool. Då smäller det!

Jag kom fram till att det jag inte orkar plocka fram alla plagg som jag har tänkt att köpa på samma gång.
Så då har jag kommit fram till att jag lägger fram ett plagg varje dag.
Så här kommer det första plagget, en slipps för 149kr. Billig och väldigt snygg!

Måndag

Idag började jag skolan 13:00 och slutade 15:00 vilket var en skön start på veckan. Fast det är jobbigt att åka in för en lektion.
Men iaf jag hade tänkt att byta in ett spel som jag fick med när jag köpte PS3:an. Så jag gick in på GAME och frågade hur mycket jag skulle få för spelet, till svar fick jag 200kr. Då skrattade jag för mig själv och gick därifrån.
Varför jag skrattade för mig själv var nämligen att de säljer spelet exakt samma spel och begagnat för 599kr. Sedan skulle jag ju bara få ett presentkort på GAME, vilket jag hade tänkt använda för att köpa Fifa 09. Men även de kostar 599kr för ett begagnat. Så aldrig i mitt liv att de ska gå så extremt mycket plus för mig.

Sedan när jag kom hem har jag kollat på How I met your mother, diskat, ätit mat och skrivit om en rapport.
Så inget märkvärdigt direkt. Ikväll är det träning klockan 21:00, vilket är väldigt sent. Men det är väll smällar man får ta.
Förhoppningsvis så funkar värmen på konstgräsplanen så det inte finns någon snö kvar på planen.

Nej nu ska jag fortsätta med något annat, vi får väll se vad. Justja listan med kläderna kommer imorgon kanske, har inte tid idag heller tyvärr!

Live forever!

Så nöjd, så nöjd, så otroligt nöjd!

Som jag skrev i det tidigare inlägget skulle jag åka väg och köpa ett PS3, vilket jag nu har gjort.
Måste säga att PS3 är den bästa spel/multimedia-maskinen som finns på marknaden just nu. Den gör ett grymt bra jobb med att förbättra bilden på dvd-filmer och filmer man streamar från datorn till den. Helt klart värd att köpa!

Så vad har vi hunnit med idag förutom åkt och köpt PS3?
Hm, jadu bra fråga. Jag har självklart testat PS3:an och spelen som följde med. Därefter har jag diskat, ätit mat och kollat på några avsnitt av How I met your mother. Just nu sitter och jag och små tittar på Melodifestivalen och skriver rapport.
När jag är klar med det här så ska jag se på någon film i hög kvalité!

Listan på vilka kläder som ska inhandlas innan sommaren får vänta lite då jag inte har någon ork att göra den.
Vi får se om jag orkar det imorn. Nu ska jag fortsätta med mitt här, så tjohej så länge!

Live forever!

Köpa PS3

Idag ska jag åka och köpa mig ett PS3, oöppnad och följer med två spel för 3900kr. Vilket låter som en bra deal för mig.
Det som är tråkigt att jag har hittat massa kläder som jag också vill ha, men det är väll smällar man får ta när man ligger på topp? Nudlar resten utav månaden!

Nej nu ska jag gå och duscha, jag återkommer senare ikväll med hur de gick med PS3:an. Kanske lägger upp en liten lista på kläder jag har tänkt köpa också. Vi får se!

Live forever!

Slappt

Igår när jag gick till pendeln för att ta mig vidare till skolan så fick jag syn på en gammal gubbe som tog ungefär 20+ metro tidningar. Blev lite fundersam över vad han skulle ha alla de till, har inte riktigt kommit på någon bra anledning ännu. Men har ni några förslag så säg till! Även fast det nu är en gratis tidning behöver man väll inte roffa åt sig så många man orkar bära?

Men men.. Idag var det en kort dag som endast var en lektion utav fysik. Så nu har jag kommit hem till lägenheten och håller på göra ordning lite fika/lunch. Ska försöka vara lite duktig senare idag och plugga lite också, men det får vi se hur det går med.

Idag lyser solen också ordentligt, vilket gör så man längtar ännu mer till sommaren. Vill ha sommar och sol, fast innan jag vill ha det måste jag hinna köpa lite nya sommarkläder som saknas.

Nej nu är fikat klart och till det serveras några avsnitt av How i met your mother.

Live forever!

Still worth it!

Fortfarande extremt nöjd över mitt tv köp och nu har jag hunnit "kört" in den så jag kan ändra inställningarna så bilden blir ännu bättre.

Sist jag skrev här funderade jag över om jag skulle köpa ett PS3 eller en blu-ray spelare, nu har jag bestämt mig och det blir absolut ett PS3!

Nackdelen med ett PS3 är att jag inte kommer ha råd att köpa alla kläder jag vill ha, men får väll lov att vänta en månad till eller något sådant så kanske jag kan köpa det jag vill.

Nu ska vi se mer vad som har hänt sen sist, hm.. Inte mycket alls egentligen, det är fullt upp i plugget just nu. Det är tenta om 3 veckor om jag inte minns fel och allt känns ganska stressat. Fast egentligen inte.
Justja jag har börjat tränat fotboll med Rosersberg nu igen, har hunnit gått på tre träningar. Det är skönt att få röra på sig igen, fast konstgräset tog ganska hårt på mitt knä så jag har fått lov att börja använda mitt knäskydd igen.

Ska försöka bättra mig och ta mig tid att skriva fler inlägg, vi får se om jag kan hålla det löftet. Men man kan alltid hoppas på de bästa.

Live forever

RSS 2.0