Fotboll!

Ja ikväll är det fotboll på tv. Så det blir de och försöka skriva rapport men får väll se hur det går!

Nu är man mätt och belåten efter ha ätit maten jag lagade, vi har ganska mycket att göra i skolan nu men det känns som jag hänger på hyffsat mycket. Jag har planerat några inköp inom kort så får se om det blir av! Det som är planerat är ett par skor, halsduk och några skivor. Men som sagt vi får se vilka som blir av.

Nä nu är det tillbaka till rapport skrivandet och fotbolls tittandet.

Undra vad man ska hitta på till helgen? Några idér?

Blää orkar inte göra något!

Så då tänker jag inte göra något! Eller jag måste laga middag, vilket jag håller på med just nu. Sen är jag förvånad över att jag skrivern något överhuvudtaget på bloggen. Återkommer om jag har något att skriva!

Vann förövrigt 50kr igår på Svenska spel. Nu tillbaka till mitt matlagande!

Pengar rullar in som de ska de går bra nu

Igår vann jag 508kr så jag känner mig lite rikare för stunden. Ska se om jag kan skrapa ihop lite mer pengar någonstans.

Jag åt även en pizza igår från den lokala resturangen, det dåliga var att de kör en italienskstyle så de har inte typ kebabpizzor eller något sådant. Men pizzan jag beställde var iaf god, men den smakade lite annorlunda för de var inte vanlig ost och inte skinka heller. Lite dyrt var de dock, den gick på 74kr men tur att mormor nu skulle bjuda mig haha..

Idag har jag pluggat, åkt till märsta för att inhandla frukost tills imorn, pluggat mer, ätit och nu sitter jag och kollar på fotboll.
Kollade nyss hur jag går i skolan imorn och de var tydligen heldag usch fy och blä. Det är lite små jobbigt fast vi hade föreläsning på morgonen. Det är jobbigt! Det känns som man ska börja somna och när de släcker ner ljuset i salen för att visa något på projektorn gör de inte bättre. Men sista lektionen är en lab, vilket är lite slappare än vanliga lektioner.

Shopping!

Ja äntligen har jag köpt ett nytt klädesplagg!
Det blev en cardigan från Lacoste, 350kr skapligt bra pris måste jag få säga. More shopping to come, behöver nämligen nya skor, en mössa och en halsduk.. Eller en halsduk kanske jag inte behöver....?


Ännu en gång ingen La liga match

Ska inte aftonbladet ta in någon som kan lite av La liga? Fast man har märkt länge att PL är mycket mer intressant enligt aftonbladet. Så för er som tycker om La liga har jag knåpat ihop en Lången på 3 matcher med bara La liga matcher och här kommer den:


Real Betis - Real Madrid: 2 (odds: 1,85)

Real Betis övertygande inte alls i derbyt mot Sevilla även fast matchen slutade 0-0. Jag tyckte de inte spelade speciellt bra och ska vara glad för att de inte förlorade. Några vassa chanser hade de men sen var det inge mer.
Real Madrid åt andra sidan har börjat fått upp formen nu känns de som från den knackiga starten.
7-1 mot Sporting Gijón säger allt. Det behövs bara en Raúl i bra form för att slå vilket lag som helst.


Sporting Gijón - Villarreal 2 (odds 1,60)

Men Sporting Gijón fick stryk med 7-1 mot Real Madrid och de har inte spelat en match som har varit bra.
Fast de måste ju börja spela bra någon gång. Men tror inte det är idag.
Villarreal vände borta mot Numancia, vilket jag tycker är starkt för Numancia har visat att man inte är några slagpåsar. Så Villarreal är i bra form och Nihat är tillbaka.

Espanyol - Barcelona 2 (odds 1,75)

Espanyol - Barcelona anser jag vara den ända osäkra matchen. I vanliga fall när Barca spelar bra så slår de Espanyol, men frågan är kommer de spela bra ikväll? Jag tror de för har börjat spelat mycket bättre fotboll den senaste matcherna och det skulle vara onödigt att sluta med det nu. Sen har inte Espanyol något vidare bra lag + att de har en del spelare skadad som är viktig i deras lag.

Sammanlagt odds: 5,18

Oddsen är tagen från Svenska spel.

Vill ni läsa aftonbladets bästa spel så gör ni de här: aftonbladet.se

Helg helg helg

Ja nu är det helg och jag har ingen aning vad jag ska hitta på. Får ta de som de kommer.
Har inte så mycket att berätta egentligen så därför blir det ett ganska kort inlägg.

Jag är fortfarande sugen på att shoppa något, vet inte riktigt vad men kläder vill jag ha iaf!
Sen kanske någon skiva/dvd, men vi får väll se vad som händer.

Äntligen!

Först kan jag börja med att jag fick godkänt på kemi KS:t så nu har jag 7 poäng färdiga på tentan som kommer. Man behöver 20 poäng för att få G om jag inte minns helt fel.

Idag har jag inte haft så mycket för mig förutom skolan och sen direkt efter skolan åt jag mat och gick på fotbollsträning.
Det var sista träningen för den här säsongen, får se om jag orkar bege mig ut på egen hand och springa lite eller något dylikt.

Idag kom min efterlängtade tidning från England! Har inte hunnit läst den ännu funderar faktiskt på ta och läsa den nu.
Har faktiskt hunnit kollat igenom CD-skivan man fick med, fanns lite små roliga saker där.

Sen imorn kommer studiebidraget, får se hur mycket pengar jag får över till mat den här månaden. Skulle behöva köpa så mycket kläder känner jag. Får vad jag har råd med, blir nog inte mycket men något hoppas jag på.


Blä för tandvärk!

Tror jag håller på ytterligare en visdomstand och det gör ont i tandköttet, inte allt för mysigt kan jag upplysa er om.
Hoppas det går över snart, annars blir det att ta en alvedon.

Idag har jag slutat tidigt och det blir en herrans pluggande idag, måste få klart kemi-rapporten, plugga lite matte och fysik.
Fast det kommer nog att bli svårt det har ju nämligen kommit ut 5 serieavsnitt. Hur ska jag ha tid att se dom?
Hm får väll vänta till helgen, eller någon kanske jag kan hinna med idag.

Men men tillbaka till pluggandet.

Live forever!

Handlat ännu mer mat

Ja idag har jag varit och handlat mer mat så nu har jag handlat för 400kr den här veckan. Bara mat! Det känns konstigt, men får väll så lov att vänja sig helt enkelt.

Om någon min så är det dags att gå till tvättstugan för att börja tvätta kläder, sen blir det att äta mat och kolla på fotboll.
Måste nog få in lite pluggande också, har nämligen kontrollskrivning i kemi imorn. Fast de känns som jag kan de här faktiskt.
Men det lär man märka först imorn!


Ulrik hur kan du glömma?

Först er som inte är intresserad utav fotboll kan skippa den här posten!

Sitter och skummar runt på aftonbladet och hamnar tillslut på "dagens bästa spel" där har Ulrik rabblat upp två matcher från La liga båda två ligger under "dagens drag".

Almeria - Malaga och Deportivo - Mallorca.

Först och främst Almeria lutar mer åt att de är ett säkertkort, för som de spelade fotboll mot Valencia. De gjorde de riktigt bra, fast Valencia saknade en viktig spelare i laget. Men fortfarande de gjorde de riktigt bra.

Deportivo skulle jag kunna räkna som ett drag, men de övertygade inte direkt i förra matchen. Fast som Ulrik skrev de är bra hemma.

Valencia - Osasuna har Ulrik glömt totalt! Valencia kommer att äga ut Osasuna om nu inte något oväntat skulle hända.

Ni som vill läsa mer om dagens spel kan göra de här:
Aftonbladet.se

Svensson Svensson

Såg nyss på Svensson Svensson, var en rackarns tur att jag fick höra att det sändes nya avsnitt på 1:an, annars hade man ju missat det! Förövrigt var de lika bra som vanligt, Svensson Svensson levererar alltid!

Idag har tog jag mig in till Kista för att gå i gallerian, kände att jag inte var så pass modig idag, plus att jag ville hem och fortsätta att lyssna på Dig out your soul och jag behövde plugga lite kemi.
Men jag har iaf hittat ett par skor jag vill ha, men jag har inte köpt några än. Tänkte kolla i stan om de har någon annan modell och se om de kan finnas några billigare.


Ta ut personer som faktiskt är bra?

Om man läser aftonbladet så ser man att det ska bli en ny säsong utav "Vem kan slå Filip och Fredrik?" Eller det är iaf väldigt nära att de ska bli en till säsong. Vilket ska bli roligt, men kan de inte ta ut folk som faktiskt kan slå Filip och Fredrik?
Alla utmanare än så länge har varit totalt värdelösa.

Själv sökte jag till det här programmet och inte för att låta egoistisk, men jag tror att jag hade slagit de om jag hade varit båda utmanarna. Även fast jag nu inte är i så bra form som jag har varit en gång i tiden, så är jag i bättre form än Filip och Fredrik.
Så blir det verkligen en säsong till så kommer jag självklart att söka en gång till. Men jag kanske ska skriva i ansökan "Jag är totalt värdelös och jag kan absolut inte slå Filip och Fredrik i någon gren". Då kanske jag har en chans att bli uttagen?

Jag måste säga att Filip och Fredrik har inte gjort det dåligt, utan det är utmanarna så har varit dåligt. Tror faktiskt att Filip och Fredrik skulle kunna höja sig ett snäpp, men de behövs ju inte.

Skulle faktiskt vara extremt roligt att få bli uttagen om de nu blir en till säsong och som sagt ingenting är omöjligt.

För er som vill läsa mer om artikeln på aftonbladet kan göra det här:
Afonbladet.se

Oasis - Dig out your soul

För er som inte vill läsa om Oasis nya album kan helt enkelt skippa de här inlägget!

1. Bag it up
En låt som verkligen får med en, väldigt skön melodi. Liam sjunger den väldigt bra tycker jag. En utav de bättre låtarna på albumet. Man kan helt enkelt inte låta bli att gunga till takten. Den passar så perfekt som första låt på albumet. Ska jag ge den ett betyg så blir det 5/5.

2. The Turning
COOOOOOMON SHAKE YOUR RAGGDOLL BABY!
Ja det sammanfattar väll hela låten, väldigt stark refräng med andra ord. Övrigt så fångar den här låten också än. Lite mer "groove" än Oasis låtar man har hört förut. Men jag gillar det! 4/5 får den.

3. Waiting for the rapture
Basgången är helt sjukt bra, Väldigt bra låt, men en aningen för kort jag vill bara att den ska fortsätta och fortsätta och fortsätta, iaf 5 min till känns de som. Lite som Gas Panic och D'you Know what i mean? en sådan längd hade varit perfekt.
Dock att den är lite kort enligt mig så får den faktiskt en 5/5.

4. The shock of the lightning
Känns som man precis har hällt i sig 10 redbulls, vilken energi man får utav den här låten! Jag skulle nog kunna springa ett maraton på 5 min med den här låten i lurarna. Den har hunnit växa i mina ögon under den tiden som den har funnits ute på nätet. I början var de nog bara en 3:a eller något sånt, men just nu känns de som en 4/5.

5. I'm outta time
Extremt bra ballad, man får gåshud utav den. Så väldigt fin och bra skriven utav Liam. Helt klart den bästa låten han har gjort. Slår Songbird med extrema längder.
No need to say any more, fucking brilliant! 5/5.

6. (Get off your) high horse lady
Lite udda låt, kan man verkligen säga. Men för varje gång jag lyssnar på den så växer den i mina öron. Just nu har den hunnit åkt upp till en 3/5

7. Falling Down
Ett mästerverk är vad det är! Noel sjunger den så väldigt bra också. Refrängen har en märklig kraft i sig som bara slänger med en i låten. Inte för att övriga låten är dålig, det är den absolut inte. Det går nästan inte förklara hur låten låter, jag kan iaf inte hitta några ord för den. Så den måste man lyssna på själv. Men 5/5 får den av mig!

8. To be where there's life
Tänker mig själv sittande på en gräsmatta på sommaren och njuter utav solen, samtidigt som jag dricker en kall alkoholdryck lyssnades på den här låten.
Just nu känns den inte alls så bra som övriga albumet, men den har hunnit växt i mina ögon sen tidigare. Så 3/5 just nu, men kanske en 4:a om ni frågar mig om någon vecka när jag har nött albumet mer.

9. Ain't got nothin'
Impulsiv låt lite som mucky fingers eller the meaning of soul. Jag är tycker faktiskt de låtarna är bra, lite udda men jag gillar de fortfarande. Den här låten känns verkligen som den kommer att växa i mina ögon. Det tog sin tid att tycka om mucky fingers och the meaning of soul också. Men just nu får den en 3/5.

10. The Nature of Reality
Skön basgång på den här låten, men eftersom de är Andy Bell som har skrivit den så kan man väll förstå det. Men jag diggar verkligen början utav låten. Riktigt tung och Liams röst låter väldigt bra på den här låten tycker jag. Men överlag så lyfter låten inte så högt. Men de känns lite som att man måste ge låten en chans = lyssna på den mer. Men 3/5 får den.

11. Soldier on
Gillar Liams röst på den här låten men överlag.. Fast egentligen så är låten väldigt skön. Känns som man kan behöva lyssna lite mer på den här för att den ska bli riktigt bra. Men 3/5 får den.

Början utav albumet var som de kom en lastbil i 200km/h och körde på en, sjukt stark början utav albumet. Men efter Falling down dalar albumet lite nedåt. Vilket är lite synd. Fast alla låtar där kan nog behövas lite mer lyssning. Men som de ser ut just nu får den 4/5 skulle de sista låtarna växa lite blir det lätt en 5/5.
Känns som de bästa albumet sen Be here now, inte för de andra har varit dåliga. Men de håller inte riktigt samma nivå som det här albumet överlag.

Längtar så sjukt till min Super deluxe boxset nu, vill höra bonus cd:n!

OASIS - DIG OUT YOUR SOUL!

JA ÄNTLIGEN ÄR DET HÄR!!
I'M MAD FER IT!

Återkommer med en detaljerad beskrivning av albumet!

Glasvegas - Glasvegas

Tänkte tipsa om ett sjukt bra album av ett nytt band, Glasvegas. Albumets namn heter samma som bandet.
Eller nytt och nytt band, de släppte sin första singel år 2006. Men de här är deras första album.

Bandet kommer från Glasgow, Scotland  och deras band bildades år 2000. En kompis till bandet känner Alan McGee (han startade upp Creation Records. De har haft band som Oasis, Primal Scream och de hjälpte The Hives att komma igång i UK).

Bandets medlemmar är James Allan, Rab Allan, Paul Donoghue och Caroline McKay.

Låtarna på albumet:
1. Flowers and Fotball Tops
2. Geraldine
3. It's My Own Cheating Heart That Makes Me Cry
4. Lonesome Swan
5. Go Square Go
6. Polmont on My Mind
7. Daddy's Gone
8. Stabbed
9. S.A.D Light
10. Ice Cream Van

Min personliga favorit utav låtarna är nog Geraldine eller It's My Own Cheating Heart That Makes Me Cry.
Men jag kan verkligen rekommendera det här albumet, det växer i min ögon för varje gång jag lyssnar på det.


Vill ha nya kläder..

Vill ha den här cardiganen bla, fast den kostar ju bara 1500kr så den kan man ju glömma om jag inte tänker leva extra fattigt. Räcker nog med att jag ska försöka få tag på ett par skor och en mössa, eventuellt något mer om jag hittar något.

Usch vad mat kostar pengar

Ja då har man storhandlat mat för första gången, eller stor stor.. Men de kostade en hel del pengar!
200kr gick hela kalaset på, egentligen är det väll inte så mycket. Fast jag har aldrig handlat mat för mer än 50kr ungefär.
Nu har man iaf mat så man klarar sig ett tag till!

Ska nog handla lite mer mat i helgen efter jag har varit och kollat på kläder/skor (om jag nu orkar).

Ikväll blir det nog att kolla på tv, plugga och laga mat. Måste verkligen plugga lite fysik för att förstå det vi går igenom lite bättre.

Fick nyss ett mail om att min NME tidning som jag har beställt kommer inom 2-3 arbetsdagar.
Så då slippar jag leta reda på tidningen här i Sverige, eftersom presstop som ska ha den inte är speciellt snabba med tidningar.

Ledig imorn!

Idag började man 13:00 och slutade 17:00 så det var bara att stressa hem för att hinna med fotbollsträningen.
Med nöd och näppe så han man komma en liten stund innan uppvärmningen.

Sen efter träningen begav jag mig in till T-centralen för att kolla om NME senaste nummer hade kommit, men ickesanicke, de hade ett 3 veckor gammalt nummer. Så besviken fick man åka hem igen.

Imorn är man ledig så det blir att åka till Märsta för att få lite mer mat till matförådet, eventuellt att jag drar in till Kista en snabbis och går i gallerian för att se om de har något. Eller så blir det av till helgen, men då kan de mycket väl bli city ist.
Vi får väll se vad som händer!

Kontrollskrivning

Idag hade vi som jag sa förut hade vi första kontrollskrivningen idag. Det var grymt seriöst, en sal kunde bara ta ungefär 15 personer men i vanliga fall minst de dubbla. Man satt ungefär 2m från den som var närmast i sidled och den framför en stolsrad, men där ska man ju i vanliga fall inte kunna tjuvkika.
Sen så skulle alla ha sida ytterkläder, väskor och mobiler borta vid ingången, man fick absolut inte ha de vid stolen.
För att veta vart man skulle sitta valde man bland 15 lappar som låg med texten nedåt. De var numrerad 1-15 samma med platserna. Så man skulle ha rackarns tur att hamna brevid någon man ville. Kändes lite "overkill" med slumpandet av nummer.

Sen vakterna var några gamla tanter som inte hade något bättre för sig verkade de som. Hon som vi hade sa att de var trevligt att få träffa så många ungdomar, för hon i vanliga fall inte gjorde det. Jaja, alla hade säkert sin egen anledning. Men de kan knappast ha varit för pengarna. De fick nämligen bara 100kr/timmen och den här skrivningen pågick som längst i 1h 45min
Vilket inte ger allt för mycket pengar, men en liten summa blir det alltid.

Ikväll blir det slappslapp kväll, CL på tv:n och jag börjar 13:00 imorn så kan sova ut ordentligt!
Imorn har jag även fotbollsträning så jag måste stressa mig hem för att hinna äta och byta om. Vilket kommer att bli lite jobbigt, men de är smällar man får ta.



Live forever!
Jacke

Behöver nya skor!

Jag behöver verkligen ett par nya vinterskor men har inte hittat några som jag tycker om, inte för att jag har letat direkt men iaf! Blir nog att göra det till helgen eller på torsdag då jag är ledig.

Annars knallar skolan på som vanligt, imorn har jag en kontrollskrivning för att se om man har fattat något av vad man har gått igenom i matte. Förhoppningsvis går den bra, för då får man med sig bonuspoäng till tentan! Dock så behöver man bara hälften rätt ungefär utav 8 uppgifter  och har 1h 45min på sig. Så det borde nog gå bra, men ska inte vara så självsäker innan jag har gjort den.

Men men nu kanske jag måste plugga lite!

20 dagar kvar and I am mad fer it!

Live Forever..
None

Helgen som varit!

I fredags ringde mammas kusin Bengt och frågade vi skulle ut och hitta på något under lördagen, vilket jag tyckte lät bra.
Så vi beslutade att han skulle ringa när han var inne i sthlm för att se om vädret vad bra eller inte.

Runt 12:30 ringde han och frågade om jag kunde vara nere runt kvart i 2, vilket jag tyckte var lugnt.
Sen kollade jag på SL och såg att de gick en som var framme 13:40, kändes också de lugnt.
Men sen när jag kollade lite senare när den gick och då insåg jag att de var 15min kvar ungefär.
Då hade jag tänkt att duscha också, så de blev att springa in i duschen och göra sig klar. Tur som var hann jag med pendeln galant egentligen.

Väl framme i Sthlm så vandrade vi omkring lite i staden, förbi rutan, kungsträdgården, stureplan är de jag kommer ihåg vi fick förbi. Tillslut hamnade vi på någon pub vid namnet Monks, de hade ett ölsortiment på ca 1400 olika sorter från alla håll och kanter. Där började vi med att beställa in en 75cl öl flaska som såg precis ut som den skulle innehålla vin ist. Den kom tydligen från Belgien där några munkar i ett kloster brygger den.

Medans vi drack upp den ölen beställde vi in mat och det blev entrecôt med diverse saker till. När maten kom beställde vi ytterligare en öl som de stället vi var på brygger själv. Maten var extremt god och försvann i ett naffs kändes de som.
Till efterätt blev de någon cheesecake med ytterligare en öl och den här gången var det en från Italien som tydligen skulle passa väldigt bra till cheesecaken, vilket den gjorde också.

Sen beställde vi in 3 olika öl till, fast den här gången bara från England när de nu var en Engelskvecka så passade de bra tyckte vi.

Slutnotan blev en slant men de är smällar man får ta (speciellt när man inte betalar).


Överfallet på Noel, Liam strikes back?

För er som har missat att en äldre man stormade scenen och överföll Noel genom att knuffa han hårt i mellangärdet så Noel åkte in i högtalaren och ner i golvet.

Efter två inställda konserter och några sjukhusbesök så ska Noel och gänget vara på G igen. Vilket känns skönt så han inte fick några riktiga allvarliga problem.

Här kan ni kolla på överfallet:

Man ser helt klart att Liam vill slå till mannen som knuffade Noel. Undra om Liam kunde hålla sig från att slå han backstage?

Här kan ni läsa lite av Noels tankar av överfallet: aftonbladet.se

Flopp or not!

Läste precis en artikel på sportbladet om floppar.
Inte för att jag är så speciellt intresserad utav Allsvenskan men man kan helt se att aftonbladet har helt fel på en spelare iaf.

Man måste bläddra ner lite i artikeln för att komma till mittfältare.
Den första man ser är Sebastian Rajalakso.
Hur kan man säga att han är en flopp? Hade man förväntat sig något av han överhuvudtaget? Jag tror inte direkt någon trodde han ens skulle göra 5 mål än så länge i årets Allsvenskan. Men så klart hypar media upp Sebastian när han gjorde sina 5 mål på 5 matcher i rad. Så han skulle jag absolut inte kalla för en flopp. Möjligtvis en spelare som toppade sin formtopp i början utav säsongen som hela djurgården verkar ha gjort, för att sen dala.

Något de har rätt om är iaf att Bojan Djordjic är en stor flopp. Skulle nog säga att han är årets flopp. Men så klart väljer man att spela för AIK så kan man inte göra så mycket mer än att floppa. Självklart har han haft otur med skador men, är man skör så får karriären lida. Sen har han inte gjort ett ända mål.

För er som vill läsa hela listan kan ni göra det här : sportbladet.se

Förkylning och svullen läpp!

Igår åkte jag på fotbolls träning och för att sumera det snabbt så slutade de med att jag bet mig själv i läppen rejält så det rann blod som bara den. Så jag fick lov att kyla ner de för att sluta att blöda. Vilket är väldigt bra för min förkylning.
Det hela slutade med att jag använde diverse saker för att kyla ner läppen i ca 3 timmar.

Som otur var när jag vaknade imorse märkte jag att läppen blev lite svullen ändå. Ser ut som jag har sprutat in silikon i halva övre läppen. Hoppas den försvinner fort!

Snart är det fredag woho! Fast måste plugga matte i helgen, har en KS (kontrollskrivning) på tisdag. Vilket är bra att klara så man får lite bonuspoäng till Tentan.

Sjuk på många olika vis!

Då har man blivit förkyld usch fy och blä för det! Men de är smällar man får ta. Så nu kör jag hårdkur med att sova mycket, klä mig varmt och dricker te! Imorn har jag lite sovmorgon och börjar 10 om jag inte minns helt fel så det blir lite extra sömn ikväll vilket gynnar mig utmärkt.

Idag började skolan 8:15 och då med första labben i fysik, den var extremt enkel så vi blev klar väldigt snabbt när vi väl slutade att räkna ut svar som man kunde göra senare. Sen hade vi lite matematik och thats the day.

Håller även på att bli lite "shopping sjuk". Jag vill handla något! Vill ha nya kläder! Gah blir snart desperat, vill ha nya kläder! Är less på allt jag har.  Känns som jag har gjort alla varianter utav mina plagg som man kan göra.

Är grymt sugen på cardigans, vet inte varför men jag tycker de är grymt snyggt. Så jag har iaf hittat en cardigan jag gillar och inte kostar skjortan som tänker köpa till (skämt och sido så har jag tänkt att köpa en helvit skjorta till den).
Sen har jag även hittat en t-shirt jag gillar! Föresten ska kanske berätta vad de kostar. T-shirten går på 329kr och cardiganen går på ca 400kr.


(Lacoste cardigan, lite kraslig bild jag vet)                (Scotch and soda t-shirt)


God skolmat!

Woho äntligen efter 3 år med skit Åhlens mat så har man äntligen fått ordentlig skolmat igen.
Eller skolmat och skolmat, restaurangmat. Fast det skulle ju Åhlens också vara haha.

Maten kostar 54kr och den är extremt god. Så helt klart värd de där 54kr, minns inte vad skolan betalade Åhlens men om jag minns rätt var det 40kr. Jag hade gärnat pungat ut 14kr till för att få äta sån här mat ist! Man får tom ta mjuktbröd och dricka! Samt flera bitar bröd och inte bara en hårdmacka i taget.

Åhlens kan dra sig någonstarns.

Live forever!

Födelsedag

Igår var det min födelsedag för de som nu vill veta det. Första som skickade ett grattis sms var mormor klockan 01:30, vad tusan gjorde hon vaken då? Hon brukar alltid ligga i sängen för 22:00 ungefär.
Men iaf fick lov att kliva upp klockan 06:00 för jag började skolan tidigt. Alltid lika tufft, men det kändes lite lättare idag men någon anledning kan jag inte direkt komma på. Kanske för jag sov bra under kvällen och somnade tidigt? Vem vet..

På skolan hände det inte så vidare värst mycket, bara massa räknade, räknande och räknande. Skolan slutade 15:00 idag så lite halv sent kändes de, men det är iaf tidigare än 17:00.

Sen på kvällen så var det tänkt att jag skulle ut och fira med födelsedag med första utgången här i sthlm.
Efter uppskjuten utgångs tid så begav jag mig tillslut iväg runt 21:23 eller något sånt. Kom fram till T-centralen och satt mig där och väntade i X antal min eller var de timmar? Men de hade iaf en bra ursäkt så den fick duga.

Men de roliga i de hela är att man inte är helt uttråkad om man sitter på T-centralen. Utan man kan faktiskt kolla på allt folk som springer/joggar/går. Det verkar som allt är som ett system, allt är bestämt hur det ska vara. "Gängen" avlöser varandra på vissa platser, fast åldern de där gängen kan inte vara så mycket mer än 15. En sak som jag hann komma fram till var att 90% utav alla tjejer/kvinnor som kutade till tåget/pendeln/bussen oftast gjorde de halvdant. Typ kuta 3m sen börjar de gå igen, vad är det för mening med det? Medans nu 70% av alla killar verkligen sprang som de nu sprang för sina liv, vilket de kanske gjorde, vad vet jag?

Iaf när de väl nu kom så bar det iväg till "Stockholms baksida" tydligen. "Man måste börja från botten för att uppskatta de bättre klubbarna sen.", "Du får arbeta dig uppåt" Var några meningar man fick höra om valet av stället.
Sen att man har ett medlemskort på ett sånt ställe måste vara lite skumt. No name said.

Kvällen slutade runt 03:00 när vi begav oss tillbaka till T-centralen. Hann precis med min buss vilket var extrem tur annars hade jag fått lov att vänta en timme på nästa. Kom hem runt 04:10, bussen var rackarns seg och det var tur man inte somnade på bussen för de var extremt nära flera gånger.

Men iaf för att sammanfatta kvällen var det trevligt trots starten.


England nästa?

Blev grymt sugen att åka till England bara så där över en helg eller dagen. Sen att de kostar knappt något är grymt!
Det kostar typ som 40kr tur och retur, jag kan inte fatta varför de är så billigt men som konsument ska man inte klaga på låga priser.

Sen nu när punden är så pass låg kanske man kan göra sig några fynd också. Till och med jag som student har råd att åka till England för att handla.

När åker vi?




Då var den beställd!

DIG OUT YOUR SOUL Super Deluxe Boxset - 2 x CD, 1 DVD, 4 Heavyweight Vinyls, 24 Page Hardback Book all in a Beautiful Shoulder Box + A Digital Download Of The Album




Äntligen!

Ja äntligen börjar serierna i USA igen. Idag kom Gossip girl och OTH ut. Så snart har man mer att göra om dagarna.
Man kanske hittar någon ny serie att följa? Vem vet, det lär väll märkas.

Idag har jag inte gjort så mycket, förutom skolan och så då. Har mest slappat och kollat på serierna.

Imorn är det fotbollsträning igen, så vi får väll se om det blir någon träning den här dagen.
Imorn går jag lite längre till skolan, till 15:00 om jag inte minns fel.

Ja det var den träningen...

Idag började skolan 8 och slutade 17 så det har varit en hel dag idag. Usch det har varit jobbigt.
Efter skolan snabbade jag i mig maten och bytte om på 30 min för att gå i snabb takt till träningen.
Men när jag kommer fram är träningen inställd pga att djurgården spelar match och det är många som har stuckit dit ist.
Hm så seriöst var det!

Live forever!

RSS 2.0