Hardcore plugg!

Fick inte så mycket sömn igår då det tar en stund för mig att varva ner, så jag somnade väll runt 01:00 skulle jag chansa.
Så resultatet av de är att jag har varit väldigt trött idag och halv sovit genom lektionen. Tur som var hade vi en kort dag.
Men otur som var, vi hade labb vilket jag inte alls tycker om. Jag lär mig absolut inget av labbarna och de ända som de ger är stress. Då man är tvungen att skriva rapporter och det tar tid. Speciellt då man har en lärare som är extremt noga och påpekar allt som kan vara de minsta fel. Dessutom ska rapporterna vara inne en vecka efter labben och nu när jag åker hem till helgen så måste jag har gjort den klart innan fredag. Vilket leder till hardcore pluggning! Så det jag har hållt på med idag är att skriva rapport.

Annars har det väll egentligen inte hänt så mycket, eller jag har beställt en skiva med Richard Ashcroft, kostade endast 25kr fraktad och klar från England. Helt klart värt det.

Men nu ska jag fortsätta med rapporten, vi får se om jag återkommer lite senare ikväll då jag har slutat att skriva fördagen.

Då var det måndag igen.

Idag började min dag med ett dunkade från grannen, dock hade jag inga planer på att kliva upp så jag försökte somna om. Vilket jag lyckades med, dock så vaknade jag igen efter ca 15 min av bankandet igen och så fortsatte det i en timme tills jag bestämde mig för att kliva upp. Då var väll klockan närmare 10.

Det var även en 17:00 dag för mig (alltså jag slutade skolan 17:00). Så allt jag har hunnit med är ungefär skolan, diska, laga mat, vila, byta om, träning och nu är vi här. Så det är därför mitt bloggande idag inte har varit så på topp.

Men egentligen har det inte hänt något intressant idag, så det spelar ingen roll. Ajja nu ska jag fixa mig lite té innan jag går och sover. Så återkommer jag imorn då jag har mer tid att blogga.

Jo justja det kommer att ske en sak med min blogg om ett tag, en liten överraskning helt enkelt. Tjohej.

Live forever!

Sommartid!

Igår var det som sagt utgång och nu har jag tänkt att berätta hur min dag var igår, jag börjar min berättelse efter jag skrev senaste inlägget.

Väl på pendeln in till stan så kommer det en unge i 10 års åldern kanske och en äldre kvinna (troligtvis någon släkting). De satt och pratade om allt möjligt. Men det som jag störde mig på att de hade så extremt mycket fel! När jag väl snappade upp första felet var det omöjligt att inte höra resten av felen de sa. Jag kan väll nämna ett fel de sa att golfhandikappet är på 48. Enough om det, man ska inte låta några sådana små saker få förstöra dagen tänkte jag.

När jag var framme i stan så gick jag och Alex i lite affärer, han skulle nämligen köpa ett par skor. Det blev ett par Stan Smith version 2, även om jag försökte tvinga på han ett par version 1. Som i min mening är betydligt mycket snyggare. Men de var även en slant dyrare. På tala om skor, undra om jag ska försöka laga min plimsolls eller om jag ska köpa nya? Sedan ett par Stan Smith version 1 skulle inte ha suttit helt fel de heller.

Efter sko-letandet begav vi oss till Zoovillage outlet, väl där så upptäcker vi att de har stängt och det står "Allt är slutsålt" på fönstret. Det var extremt synd jag som var taggad på att handla något.

Sedan gick vi hem till Alex kvarter och beställde och åt pizza som tydligen skulle varit den godaste pizzan Alex har ätit. Jag blev inte så vidare imponerad fast visst var den god men det stora minuset är de har ju ingen kebabsås! Fast det har jag aldrig stött på här nere.

Därefter gick vi hem till Alex och drack cola och gibbade gitarr, eller de var väll mest Alex som skulle skryta över sitt gitarr spelande. Jag kunde iaf spela "spanien" på keyboard och de fick räcka.

Nu spelar vi fram klockan lite och då hamnar vi på någon klubb/bar eller vad man nu vill kalla det för med tre st som Alex kände. Där satt vi och krökade och kollade lite på Portugal - Sverige. De hade riktigt billiga happy hour priser, fast självklart inte så billigt som de hade varit att köpt på bolaget. Men iaf, jag ska inte klaga det var överkomligt. Så det blev någon några cider och gin & tonic.

Nu hoppade de ytterligare i tiden tills de stängde, det var lite tidigare än vanligt pga sommartiden, dessutom så gick bussarna extra knepigt. Det hela slutade med att jag stod ungefär en timme och väntade på en buss som egentligen skulle ha gått tidigare, men som sagt sommartiden busade. Väl hemma så hade klockan hunnit blivit 05:00. Lite sent kanske, men det är smällar man får ta. Dock längtade jag lite tillbaka från tiderna i Sundsvall där man bara hade högst 10 mins promenad hem från alla ställen.

Sist men inte minst i det här långa blogg inlägget så tänkte jag tipsa om en grymt liveframträdande av The Verve.
Kvalitén kanske inte är den bästa, men det är bara att skruva upp ljudet och njuta! Extremt bra text, melodi och vilken känsla Richard Ashcroft har när han framför den. Här är den, The Verve - History:

Utgång!

Idag blir det utgång, så jag drar in till stan om ett tag. Så det blir med största sannolikhet inget mer inlägg idag (om man nu kan räkna det här som ett riktigt inlägg). Eventuellt att jag skriver något när jag kommer hem, beror nog lite på när jag kommer hem och om jag orkar.

Annars ikväll är det fotboll, så heja Sverige även om jag nu tror att Portugal kommer att ta det här. Men X är väll inte helt omöjligt? Låt oss säga 1-1, det låter rimligt.

Men nu ska jag dra, så höres laters tjohej!

Live forever!

Shopping och snö

Idag var jag som tidigare sagt ledig och jag hade tänkt ägna åt att shoppa. Jag kom iväg lite senare än vad jag hade tänkt, det berodde nog på att jag såg på en film samtidigt som jag åt frukost. Filmen var för övrigt Yes Man som var bättre än vad jag hade förväntat mig. Den får nog 7/10 av mig i betyg.

Men iaf när jag väl hade kommit ner på stan så gick jag omkring och letade lite här och var. Var ganska proppat med folk på stan, hade jag inte trott då tiden var lite udda. Men tydligen så finns det alltid mycket folk i rörelse här. Jag tänkte återkomma med vad jag köpte lite senare, så ni får vänta lite med det. Iaf när jag var nästan klar med att kolla i alla affärer så började det att snöa/hagla och det fortsatte ett bra tag. Så nu är det snö här igen, suck.. Kan de aldrig bli vår?

Här kommer iaf det jag handlade med bild och allt:
Chinos, tre par strumpor och en t-shirt.


It sucks to be 19..

19 är en rackarns skit ålder måste jag få säga. Vad händer som är intressant när man är 19? Inget alls. Utan då sitter man och väntar på att man ska bli 20 för att kunna få gå på systemet, fler klubbar och man är kvalificerad till fler jobb.
Jag hade kunnat sökt ytterligare 10 jobb om jag hade varit 20 nu. Men jag får allt sitta och vänta och känna mig som 18 tills september då jag fyller 20. Jag kommer säkert bli så mycket mognare på de här sex månaderna så det inte går att känna igen mig, eller inte.

Så varför klagar jag på de just nu? Fick precis reda på att David Guetta (en väldigt känd dj) ska hit till Stockholm, men självklart så måste man vara 20 för att komma in. Ni kanske inte känner igen namnet David Guetta, men jag lovar er ni vet vem det är. Eller ni känner iaf igen minst en låt som han har gjort. Så här kommer ett klipp:


Alltid lika skönt att vara ledig!

Imorn är man ledig och det blir troligtvis att stor shoppa, men vad som kommer att handlas är inte lika klart.
Ska nog försöka ta mig till Zoovillage rea iaf, men kruxet är hur kommer jag att hitta. Det blir en gåta och vi måste vänta en dag med att få reda på svaret.

Annars idag har jag haft lång dag i skolan, vilket inte är så underhållande. Speciellt när man har en lärare som är extremt seg så man känner för att somna. Sedan ska hon alltid hålla på att göra fel, ibland funderar jag starkt på att hon hittade sin lärarutbildning i ett flingpaket. Men men, nu ska vi inte vara så negativ!

Måste få tipsa om en låt som jag har haft på huvudet de senaste dagarna, den är rätt gammal men fortfarande extremt bra!
Här är den iaf, The Verve - Slide Away:


Mindre hår på knoppen och mer pengar på kontot

Idag var jag ju och klippte håret, det kostade bara 190kr vilket är billigt för en klippning. Dock vet jag inte om jag blev helt nöjd med min nya frisyr. Den blev eventuellt lite kort, men håret växer så det kanske blir en bra längd om ett tag. Fast vem vet, frisyren kanske växer och blir perfekt när jag har vant mig vid ett kortare hår. Ska väll inte säga så mycket när jag har fixat håret på det viset jag vill ha det. Som sagt jag kanske blir nöjd när jag väl ha hunnit vant mig och fått fixat det som jag vill.

Idag kom även studiebidraget och jag märkte mina fasta utgifter för den här månaden kommer vara väldig låga pga räntan har sjunkit. Så jag kommer ha mer pengar över till annat. Då blir det nog att införskaffa sig kläder som jag har varit sugen på att köpa. Funderar på om man ska ta sig en shoppingrunda till helgen, Zoovillage ska ju även ha rea här så man kanske ska ta och titta in.

Har redan hunnit köpt mig en sak, kanske inte är det mest solklara köpet men det blir riktigt snyggt om man matchar med rätt kläder. Samt man måste ha rätt tillfälle också, går inte att steka omkring en vanlig vardag med det här plagget utan man måste välja ett lite festligare tillfälle. Iaf här kommer en bild och det hela gick på 89kr vilket kändes billigt och bra.


Kan inte vädret ta och bestämma sig?

Nu ska vi se här hur mycket vädret har ändrats under de senaste 24h.
Igår vid den här tiden var de lite små kallt och blåsigt men annars inget större fel.
På kvällen började det att snöa och blåsa ordentligt.
Idag när jag vaknade upp var det strålande sol och kanon fint.
Senare när jag skulle gå hem började det att snöa/hagla och blåsa riktigt ordentligt.

När ska vädret ta och bestämma sig? Jag röstar iaf på strålande sol.

Fick för övrigt reda på att jag klarade fysik tentan nyligen så jag klagar inte. Har även bokat klippning imorgon klockan 13:00, ska bli skönt att få kortare hår då det just nu är alldeles för långt.

En annan sak som jag funderar på är om jag ska ta och se Veronica Maggio på fredag, det kostar inte speciellt mycket pengar och dessutom kommer det pengar på onsdag. Men frågan är jag orkar och har lust med det. Så vad tycker ni? Ska jag ta och se Veronica Maggio på fredag?


Måndagar är alltid jobbigast.

Usch, det är alltid lika jobbigt att kliva upp på måndagar och veta att man måste ta sig in till skolan.
Spelar ingen roll om klockan är 8 eller 13, det är fortfarande jobbigt. Idag klev jag upp klockan 6 och för att kolla ut genom fönstret där jag märkte ett snötäcke över gräsmattan. Det gjorde inte dagen bättre. Jag som hade trott att all snö var borta och att våren var här. Men så fel man kan ha, förhoppningsvis var det här sista snön som kom igår/idag.

Ikväll är det fotbollsträning, vilket är lite tråkigt då jag kommer missa ballar av stål. Men som tur är går det att se när man kommer hem. Jag efterlyser dock fortfarande en TiVo, den som lanserar en TiVo här i Sverige kommer bli rik. Så vem ska de bli? Dock ska jag inte klaga på fotbolllsträningen, det är alltid lika skönt att få röra på sig.

Nu när jag tänker på fotbollsträningen kommer jag på att ett par nya fotbollsskor då mina nuvarande börjar bli lite slita. Dessutom har jag haft de ett bra tag. Vill minnas de var relativt nya, möjligtvis ett år gamla när jag var på Östersunds cup och det var ett tag sedan. Det blir nog att köpa ett par nya när vi börjar träna på gräs. Vem vill investera i ett par fotbollsskor till mig? Det är garanterat en bra investering!

Då var den här helgen över om några timmar..

Fick ett samtal från mormor igår, de hade åkt till en av deras hus. När jag pratade med henne så höll de på att skotta upp vägen, de hade nämligen inte skottat där på hela vintern. Så de var extremt mycket snö så att traktorn hade problem att komma fram. Samtidigt som vi här i Sthlm har några fläckar kvar bara, men jag klagar inte. Jag vill ha sommar så fort som möjligt.
Till påsk har jag tänkt att åka hem igen, så man kanske måste packa med sig varmare kläder då? Det är nog säkrast, men det händer hinna mycket tills jag ska åka. Så jag får återkomma om detta.

Idag har jag tagit det allmänt lugnt i rehabiliteringssyfte så jag kan bli frisk tills fotbollsträningen imorn. Har även gjort mig en god sås med vitlök, pizzakrydda och svartpeppar. Det blev nog lite mer vitlök i såsen än vad de ska vara. Men nu är vitlök bra för förkylning så jag klagar inte.

Ikväll blir det att kolla på fotboll, men tv 4 sport är som vanligt väldigt dåliga och väljer att visa kvalhockey ist. Vilket är skandal, hur intressant är det egentligen? Visst hade det varit elitserien, men inte kvalserien. Dessutom är det inte Barcelona som spelar för då hade de varit annat! Så nu måste jag leta reda på något ställe där jag kan få se min match.

Här kommer även en skjorta jag är väldigt sugen på, men som vanligt finns det absolut inte min storlek. Den här gången finns det bara x-large, men jag vill minnas att jag har sett den här modellen på annat håll.
Den här kommer också från Scotch & Soda och kostar 699kr




Lördag

Dagen blev inte riktigt som jag hade planerat för idag när jag vaknade upp så var jag extremt förkyld.
Men så länge dagen gick blev det bättre och bättre. Men jag struntade i att klippa mig idag då jag inte hade lust att gå dit pga förkylningen. Dessutom såg de ganska fullt ut när jag gick för att fixa tvätten. Så vad gjorde jag ist för att klippa mig?
Jo jag bakade muffins av någon konst anledning och självklart blev de extremt goda!

Just nu när jag skriver detta så visas Robinson på tv 4 själv är jag lite besviken då de sa att fler skulle komma från norra delar av Sverige. Men icke san icke, kollar man vart folk kommer från så är det 3 st som bor i gävle eller längre upp. Minst hälften av alla kommer från Stockholms län. Skandal! Jag som hade passat så utmärkt i Robinson, men får väll söka igen nästa år om de blir av. Måste också få påpeka Robinson lär suga extrem mycket på tv 4, det lär vara reklam varanan minut. För vem tycker om reklam? Var är den efterlängtade TiVO när vi behöver den som mest?

Här kommer mitt musiktips som jag utlovade igår!
The Ruling Class - Sleeping Beauty:

Fortfarande inget svar..

Då var det helg igen och vi har fortfarande inte fått reda på hur tentorna gick, vilket känns drygt. Det är aldrig roligt att vänta, speciellt när de gäller tentor/prov. Men jag håller fortfarande tummarna!

Så vad ska jag hitta på nu till helgen? Ingen aning faktiskt, eller jag ska tvätta imorgon sedan har jag ingen aning vad jag ska göra. Är lite förkyld så ska nog ta det lugnt och stanna hemma. Eller jag funderar på att klippa mig imorn medans jag väntar på tvätten även baka lite muffins om jag har tid med det. På söndag blir det att handla mat som jag inte köpte i torsdags.

Ikväll så ska jag ta och se någon film, har inte riktigt bestämt mig för någon ännu så det blir en överraskning!

Imorgon kommer jag att komma med ett musik-tips, men det får som sagt vänta tills imorgon då jag inte orkar leta reda på någon youtube länk eller dylikt just nu.

Här kommer en skjorta jag tänkte köpa på MQ, men när jag tänkte köpa den så var den slut och nu när jag hittade den på internet så ska den självklart bara finnas i large. Den är inte speciellt dyr heller, 599kr och kommer från märket Scotch & Soda som har sitt fäste i Nederländerna.


Helt slut!

Idag har jag haft min första fotbollsträning sedan tentorna drog igång, jag tog nämligen ett uppehåll för att kunna fokusera på pluggandet. Idag var det även första gången det tog på konditionen när jag var ute och sprang, andra gångerna har det bara tagit på benen. Det var iaf skönt att få röra på sig igen, så jag ska inte klaga!

Nu är det snart dags att klippa sig så jag funderar mellan att klippa mig hemma i Sollefteå eller här i Rosersberg.
För det har nämligen öppnat en salong här nu, fick reklam om det i brevlådan idag. Så frågan är ska jag stöda Rosersberg eller Sollefteå?

Här kommer för övrigt en skjorta som jag har blivit grymt sugen på att köpa, dock är den lite dyr. Kostar närmare 900kr och kommer från märket Tiger Of Sweden.

Pretty Green

Ja då kanske ni undrar vad Pretty Green är? Det är ett märke av alla våran favorit Liam Gallagher.
Han kommer nämligen börja sälja kläder och allt vad som hör till. En färdig kollektion kommer att finnas att köpa till sommaren.
Det kommer vara limited edition kläder, så troligtvis kommer de inte att vara så billigt. Vilket gör att jag ännu mer hoppas på att få ett jobb. För det kommer troligtvis vara en hel del kläder som är väldigt snygga i den där kollektionen.

Vem hade trott att Liam Gallagher skulle starta ett eget klädmärke? Inte jag iaf, men det är en rolig överraskning!
Dessutom finns det en video på sidan där Liam svarar på en fråga och vad sitter han vid för dator? Jo en MacBook!

Som sagt ska bli riktigt spännande att se hur kläderna kommer se ut, vad man har sett på bilder/filmer och nu på konserten så har Liam väldigt bra klädsmak så det kommer nog bli bra.


iPhone 3.0

För oss alla med iPhone så kommer det med största sannolikhet komma en uppgradering av mjukvaran till sommaren under namnet 3.0. Det är en hel del nya funktioner som kommer att vara nya. Närmare sagt 100 nya funktioner sägs de.
De största nyheterna är nog MMS, stereo-bluetooth, klipp och klistra, ÅÄÖ utan att behöva hålla ner a eller o och push-notification.

Förhoppningsvis kommer det att komma en ny modell av iPhonen till sommaren också, blir riktigt taggad på att införskaffa mig en ny! För att jag skulle kunna göra det, måste jag ha ett jobb. Så det är bara att fortsätta att hålla tummarna.

En annan sak som är nytt är att Halebop kommer att börja sälja iPhone nu på fredag, för er som vill läsa mer om det kan göra det här: http://www.halebop.se/abonnemang/iPhone

Idag går jag från 13-17 i skolan, vilket suger och det är inte speciellt roligt. Men iaf när jag kommer hem ska jag ta och berätta om en annan ny sak som kommer bli riktigt spännande att se till sommaren! Vilken cliffhanger jag lämnar nu.


Grönan

Idag ringde Gröna lund eller någon som är ansvarig för rykreteringen av personal. Jag hade nämligen ansökt om sommarjobb där. Men iaf, först ringde de när jag var på skolan. Självklart lyckas de ringa exakt när jag har rast, precis som alla andra. Tur? Skicklighet? Eller vet alla mitt schema? Frågorna är många men svaren är få.

Åter till samtalet med Gröna lund, som jag sa ringde de först när jag var på skolan så vi bestämde att de skulle ringa senare när jag kom hem. Så nu spolar vi fram tills jag kom hem. De ringde och vi pratade en stund sedan sa de att ungefär inom en vecka så kommer de att höra av sig igen för att höra hur de gick. Så det är bara att hålla tummarna att de blir något jobb för mig den här sommaren. Skulle vara extremt bra, så jag får lite pengar till alla kläder jag vill köpa!

Ska nog ta och försöka fixa en lista på allt som ska inhandlas, men vi får väll se hur de går med det.

The Dreams We Had As Children

Usch för att börja tidigt, kan jag väll börja med att säga. För vi började nämligen klockan 8 idag och slutade 12.
Alltid jobbigt att åka in till klockan 8, men det är väll smällar man får ta helt enkelt. Fast det känns ganska slappt att bara ha två lektioner per dag. Men det är väll tänkt att man ska plugga mycket hemma.

Idag upptäckte jag att Noel Gallagher släppte en skiva som såldes med The Sunday Times. Dock så är det inget nytt material men ack så bra det är! Det blev som en nytändning, helt otroligt vackert. För övrigt så är det en skiva som ska dra in pengar till "Teenage Cancer Trust".

Noel Gallagher - Dreams We Have As Children (Live for Teenage Cancer Trust).

Här är alla låtar som är med:

Fade Away
Listen Up
Half The World Away
The Butterfly Collector (Duet with Paul Weller)
All You Need Is Love (Duet with Paul Weller)
Don't Go Away
Sad Song
Wonderwall
Slide Away
There Is A Light That Never Goes Out
Married With Children

Jag rekommenderar er genast att köpa skivan på ebay eller "köpa" den över internet. För er som inte hittar den på internet kan dra en kommentar i bloggen så ska jag kunna peka er åt rätt håll.


Öppet hus!

Idag var det öppet hus på KTHs campus Valhallavägen så man kunde kolla upp vad de olika programmen innehåller och få höra lite från folk som studerar där.De linjerna som jag tyckte lät lockande var, Mediatekni, informationsteknik och datateknik.
Troligtvis blir det datateknik i första val, men platsen om andra valet har jag inte riktigt hunnit bestämt ännu. Kampen avgörs den 15 april, det sista datumet för ansökan.

Jag har hittat et par shorts nu, dock kostar de 500kr. Vilket känns lite mycket för ett par shorts i just nu. Fast på HM har de ett par liknande shorts som kostar 199kr. Så det blir troligtvis ett par sådana ist, men det är ett tag kvar tills det blir shorts väder. Så vem vet? Här kommer det iaf en bild på de för 500kr:


Beachen 2009 here I come!

Nu hade jag tänkt att lägga in en stöten på min träning inför beachen 2009. Inte nog med att jag kommer träna fotboll, jag ska börja träna styrka själv också. Först och främst rygg/mage, sedan de kanske blir lite armar också. Det är inte bara musklerna som behöver förbättras lite utan lite beach kläder skulle inte sitta helt fel. Ett par snygga shorts och ett par Ray ban Wayfarer sedan är jag klar för att gå. Det enda problemet är väll egentligen pengar, vart ska jag få de från? Förhoppningsvis lyckas jag hitta mig ett jobb, men det ser inte allt för ljust ut. Dock är det ett tag kvar tills sommaren. Det är bara att hålla tummarna!

När man tänkar på sommaren så kollar man ut, då försvann de tankarna rätt så fort. Det snö/regnar här nämligen och det är inte lite heller. Hade tänkt att åka och handla idag, men det får vara. Orkar inte bege mig ut i det här vädret. Sedan var det inte så akut med handlandet.

Men nu blir det att leta reda på några shorts som är snygga, vill minnas att de finns rätt så snygga shorts på HM. Det är inte några billabongare som jag är ute efter direkt. Mer simpla, stilrena och inte så lång att de blir som 3-kvarts byxor.
Jag återkommer med information om hur mitt letande gick!

Då var det över för den här gången.

Idag var för som har följt med min blogg, den sista tentan för den här gången. Det kändes som det gick bra, fast jag satt alla 4 timmar då det var någon uppgift som var extra kluriga och jag kom inte riktigt på svaren först i slutet av tiden.

Nu är det slappa gärnet som gäller! Så jag återkommer när jag har vilat upp mig.

Eller innan jag går så tänkte jag tipsa om filmen Slumdog Millioner, riktigt bra film som fick 8 oscars.
Jag är lat idag som sagt och det blir ingen IMDB länk, trailer eller bild. Det får ni leta reda på själv!

D-day

Imorgon är det D-day och sista tentan för den här perioden, så det är bara att hålla tummarna för mig imorn.
Ni kan ju gissa hur min dag har sett ut idag, bara massa pluggande kan jag avsölja. Har inte gjort något annat egentligen förutom livsnödvändiga saker.
Wish me good luck!

Man kanske skulle ha skaffat sig en motiverings-poster ala Barney från How I met your mother.
Kan nog behövas en lite då och då när man känner att man inte har ork med något.
Kan ni inte se vad det står på den lilla texten så står det "When I get sad, I stop being sad and be awsome instead. True story"

Ny iPod Shuffle

Tänkte tipsa er som missade detta igår då Apple släppte en ny iPod Shuffle. Den verkar riktigt liten och tuff.
Alla knappar är borta från själva enheten, de är ist satta på kabeln precis som iPhone hörlurarna.
Sedan så kan den "prata" också, man kan få reda på vilken låt som spelas och vad playsliten heter.
Hade jag haft pengarna så hade jag absolut köpt en till att ha då man är ute och springer.
Det enda som är negativt är att den kostar närmare 900kr och är endast på 4gb.

För er som vill kolla in och veta mer information om den kan klicka på den här länken, applestore.se


When will it be over?

Hm, ja då var det två dagar kvar till nästa tenta eller rättare sagt det är mindre än två dagar. Men 2 dagar låter mycket bättre så vi kör på det! Så jag antar ni kan gissa vad jag har gjort idag? Sa ni plugga? Vad ni är duktiga på att lista ut det.

För övrigt ringde "Mr Svensson" (sidan som de görs reklam på tv om), jag hade blivit medlem där bara för att få utnyttja gratis buden man fick. Snålt jag vet, men det är inget som fångar mitt intresse där av har jag inte lust/tid/ork att spendera pengar på bud. Anyway, de ville ställa fem frågor. Så jag tänkte de kan väll få ställa de frågorna, går nog rätt snabbt. Efter sista frågan så blev jag erbjud flera gånger om att få köpa budpaket där man fick gratis bud pga telefonerbjudandet. Så de fanns en hållhake i det hela. Går det så dåligt för Mr Svensson att de måste ringa och be deras medlemmar om att köpa bud? Det verkar som så iaf!

Till sist så tänkte jag visa den här videon med lite ukulele musik.
Det är en väldigt melodivänlig låt och texten är lite små rolig.



Då var det över!

Så då var CL över igen, varför måste vi åka ut direkt efter gruppspelet igen?
Förhoppningsvis blir det ingen formsvacka nu, men dock så tror jag på det.
Men nu ska vi inte hänga läpp även fast det är lockande.

Om vi ska gå över till en annan tråkig sak.. Idag har jag bara pluggat, pluggat och pluggat. Det är absolut inte så roligt som de låter! Men efter fredagen så är det slut på mass-pluggandet på ett tag och förhoppningsvis klarar jag båda tentorna så det är länge kvar tills nästa gång det blir mass-pluggning.

Men men nu ska jag hoppa till sängen och se på tv innan jag går och sover.
Tjohej!

One down, one more to go!

Så då var ena tentan klar, vilket är skönt. Så hur gick det? Jo det gick nog bra tror jag, eller det beror på hur elaka de är på att rätta. Är de extremt hårda, så kanske jag ligger lite pyrt till. Men förhoppningsvis är de inte så hårda, då är de omänskliga!

Idag har det inte hänt så mycket egentligen, har mest tagit det lugnt. Har varit slut i huvudet och inte orkat gjort något alls.
Imorn blir det att börja plugga igen och nu är det matte som gäller. Det är bekvämt att vi är lediga iaf så man kan fokusera till max på att plugga hur de nu kommer att gå.

Tänkte tipsa om en rackarns bra cover som Glasvegas har gjort. Ni måste ta och se hela videon för det är inte bara sången som är bra utan själva kemin och uppträdandet. Så här kommer den!

Glasvegas - Suspicious minds

Tentor!

Idag har jag ägnat mig åt att plugga, plugga, plugga och plugga. Väldigt enformigt, tråkigt och alla synonymer man kan komma på. Men ack så nödvändigt om man nu vill klara av tentorna, vilket jag vill. Imorn är det fysik som gäller och det är halva fysik b som vi kommer att tenta på. Jag har räknat alla gamla tentor som fanns uppe på internet. Alla de har jag klarat av om jag har rättat elakt, men vem vet de kanske rättar ännu elakare? Det som gäller imorn för mig är att inte tänka för mycket, kontrollräkna talen och kontrollera formlerna så de stämmer.

Wish me good luck!

Iaf här kommer en bild på mig och James Allan (sångaren i Glasvegas)

EU-valet

Tänkte bara säga till er alla som inte har någon aning vad de ska rösta på i kommande EU-valet att PIRATPARTIET existerar.
Det är bara att surfa in på deras hemsida och läsa vad de står för. Så istället för att inte rösta alls så tycker jag ni kan lägga er röst på Piratpartiet så kanske vi kan få politikerna att tänka om. Vi vill nämligen inte ha alla de skumma lagarna som mediabolagen mutar sig till. Politkerna måste våga att säga nej inför stora mutor och agera mer hur folket vill ha det.
Men det kommer knappast ske bara så där, så nu sitter vi här på FRA och IPRED.

De som kommer att få hotbrev från mediabolagen om att betala flera tusen ska man tycka synd om. Sedan går man till rätten med det hela kan de komma att kosta runt 300k om man förlorar vilket är en hel del pengar. Så lockar mediabolagen med ca 50k i "böter" så kanske många svenssons går med på det. Men det ska man icke göra, för de är nämligen svårt att bevisa att det är den som är åtalad som just har laddad hem det som de påstår.

Men iaf, för er som får rösta och inte har bestämt er för något rösta på Piratpariet!

Fortfarande Glasvegasglasvegasglasvegasglasvegas!

Idag signerade som sagt Glasvegas skivor här i Sthlm, det var självklart att man skulle dit.
Kan säga att jag fortfarande är lite i extas. Hela bandet var trevliga och skakade i hand med mig. Trevligast var James (sångaren) och Caroline (trummisen) som även pratade lite med mig. Fast James var helt klart trevligast, han tyckte vi skulle ta ett kort tillsammans så han ställde sig upp och sa åt mig att komma till han. Så jag gick tillbaka till han och då la han sin arm på min axel och jag min arm på hans axel. Samtidigt hade vi oss en pratstund och han var riktigt trevlig. Fast det var lite klurigt att hänga med i skotska dialekten. Bilder på mig och James kommer senare!

Nu så länge får ni nöja er med en bild på LP:n med autograferna.

Glasvegasglasvegasglasvegasglasvegas

Fick precis reda på att Glasvegas ska inför deras spelning imorgon (som jag tyvärr inte kunde få tag på några biljetter till.. skit sida som gick ner när jag skulle köpa..). Men iaf de ska signera skivor här i stockholm klockan 13:30 imorn! Är i extas nu kan man väll säga. Ska bli riktigt roligt att få "träffa" de, även om de nu bara är under en liten stund då de signerar min skiva.
Lite tråkigt dock att de bara signerar skivor som man har köpt i affären, men det kan man förstå. Så det kommer inhandlas LP:n imorn då.

Sedan har jag hittat en riktigt tuff t-shirt som jag blev sugen på att köpa.
Kostar bara 279kr och är i bra kvalité, 100% eko bomull.

Nu är det dags för tentor snart.

Om ni nu kan läsa rubriken så ser ni att jag har tentor snart. Där av uppdaterar jag inte min blogg så flitigt just nu.
Känner att jag inte har tid med det, all min fritid går åt att plugga just nu ungefär. Men men, efter tentorna så blir det som vanligt igen!

Här är ett par skor som jag har blivit riktigt sugen på att köpa:

RSS 2.0